Anouk EDITORS PICK

Editors Pick Anouk november 2017

6 november 2017
Editors Pick Anouk

EDITORS PICK ANOUK NOVEMBER 2017

Voor mijn Editors Pick van deze winter heb ik een heerlijk warme meisjesoutfit voor jullie samengesteld waarmee je dochter zowel binnen- als buitenshuis de show zal stelen!

Te beginnen bij een schattig setje ondergoed, want zeker in de winter is een hemd een echte must voor onze kleine dametjes. Dit lichtroze geprinte hemd met bijpassende boxershort heeft een mooie pasvorm en is gemaakt van een soepele stretchstof. Als outfit kiezen we deze keer voor een combi van diverse items uit de huidige collectie van het altijd mooie Le Big. Meisjesachtig, onderscheidend en heerlijk draagbaar zijn woorden die direct in mij opkomen. De fluffy trui en het tulerokje maken samen een hippe en comfy outfit waarin je dochter het zeker niet koud zal hebben. De bijpassende maillot maakt het geheel nóg sprankelender en cosy. Je dochter is nu helemaal klaar voor een heerlijk dagje thuis.

Let’s go outside!

Maar natuurlijk blijven we niet de hele dag binnen! Kleine dametjes moeten ook naar school, buiten spelen, of met mama mee boodschappen doen. De mooie roze laarsjes kunnen dus aan, en ook de warme winterjas van Chaos and Order is geen overbodige luxe deze koude wintermaanden. Hij is superzacht, prachtig van kleur en niet onbelangrijk, warm! Kijk, daar word je dochter nou blij van (en mama ook)! Bij Chaos and Order noemen ze het niet voor niets ‘wearable happiness’. Voor de gure wind van tegenwoordig pakken we die sjaal toch ook maar even mee. Zo, wij kunnen de deur uit!

Shoppen: Alle gekleurde woorden zijn klikbaar, zo kom je direct bij het juiste artikel uit. Je shopt de gehele outfit op SoMuch.nl.

Voor nog meer outfitinspiratie kun je mij en mijn kinderen ook volgen op Instagram, je vindt ons via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply