Annemarie EDITORS PICK

Editors Pick Annemarie november 2017

5 november 2017
Editors Pick

MIX AND MATCH MET MATERIALEN EN PRINTJES

Deze outfit is geschikt voor echte fashionista’s die hun eigen stijl durven neer te zetten. Verschillende materialen, kleuren en printjes combineren zorgt voor een spannend beeld en toch oogt deze combinatie rustig. Kies een kleurenpalet wat bij jou en je kind past en een item waar je weg van bent en creëer vanuit die basis je eigen stijl.

Het item waar ik van uit ben gegaan toen ik deze set samenstelde, is de zacht glanzende roze bomber van Soft Gallery. Op de achterkant is een roze hart met wimpers geborduurd. Het jasje is afgewerkt met gouden biezen wat mij weer inspireerde om het metallic gouden rokje van Finger in the Nose erbij te combineren. Het rokje heeft een zwarte ondertoon en met het oog op de feestdagen en winter leek een donkere top mij erg mooi erop. Et voila, zie the black starry night blouse van Soft Gallery. Om eronder te dragen is de fluwelen legging van Little10days met een toffe panterprint lekker warm en winters. Deze print komt weer terug in de oorwarmers van Barts en de kleur van het jasje laat ik terug komen in de kousen van Collégien.

Dus een panterprint en een sterrenprint. De zacht glanzende bomber, de metallic rok en de fluwelen legging. Al die verschillende printjes en materialen vormen één prachtig geheel.

Al deze items shop je bij onze spotlightshop Kids Department, als je op de merknaam klikt kom je bij het juiste artikel uit.

Voor nog meer stylingadvies en kindermode inspiratie kun je ons hier volgen op Instagram. Onze blogs lees je hier na.

 

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply