Barbara GIVE-AWAY SPEELGOED

WINNAAR Baby Born interactieve pony en haar veulen

4 november 2017
Winnaar baby born pony en veulen

Deze week hadden we een geweldig leuke Give-Away. Je kon een Baby Born interactieve pony met haar veulen winnen. Wat hebben er gigantisch veel mensen gereageerd! Wauw! Wie gaat, misschien wel voor Sinterklaas spelen, en krijgt dit geweldige cadeau voor haar zoon of dochter?

TROMGEROFFEL………….

SANDRA BARTE

Van harte gefeliciteerd met je prijs. Neem je even contact op via barbara@shopaholiek.nl? Dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk naar je toekomt.

En volgen jullie Shopaholiek Barbara al op Instagram; barbara.vanschaik? Daar zie je Nova en haar zusjes vaak voorbij komen in de leukste outfits en ook dagelijkse belevenissen komen voorbij in de Stories. Meer blogs van Barbara lees je hier terug.


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply