Barbara REVIEWS

De Golden Hours met je zus in Soft Gallery

16 september 2017
De golden hours met je zus

De Golden hours met je zus zijn zo waardevol, dat we het idee kregen om dit blog eens met z’n drieën te maken; Bobbie, Zonne en ik, als mamarazzi. De meiden gehuld in het prachtige Deense merk Soft Gallery en ik met m’n fototoestel in de aanslag! Zo zoetjes aan is Soft Gallery steeds meer ingeburgerd in ons modelandje en ik verwacht dat de echte fashionata mama’s hier allang en breed verknocht aan zijn geraakt, want, tjonge, wat is dit prachtig!

Elke collectie wordt in samenwerking met kunstenaars vervaardigd. Wat resulteert in de mooiste artwork en daardoor is het altijd verrassend en vernieuwend. Met dit in ons achterhoofd trokken Bobbie en Zonne hun prachtige kleding aan! De artwork sproeide ik ook met gouden nevel op hun gezichtjes en zo voelden ze zich helemaal als Kunst met de grote K!

Allereerst Bobbie:

Deze geweldige zwarte dungerees met gouden dots is een exemplaar waarvoor iedereen op straat zich even zal omdraaien. De dots zien er prachtig uit. Niet schreeuwerig, maar subtiel, als het ware op het zwart ‘gestrooid’. De sluiting zit aan beide zijden van de heupen en gaat door middel van goudkleurige drukknopen dicht. Bobbie kan hierdoor heel gemakkelijk dit broekpak uit- en aantrekken. Ideaal! Door de comfortabele stretch en zeer zachte stof is dit een broek dat wekelijks gedragen gaat worden. Dat weet ik nu al.

De zachtroze blouse met franjes en gouden streepjes is heel girly en door dit hierbij aan te trekken, wordt de set wel degelijk arty, stylish en hip! De twist van stoer en girly is wederom gemaakt. Het subtiele kleine kraagje en de goudkleurige knopen zijn details die het blouseje echt uniek maken.

En nu Zonne:

Zonne heeft de Janel dress van Soft Gallery aan in de kleur cream melange. Door de gouden biais als raglan en de artwork als print is dit toch een waar kunstwerkje? De nadruk van de prints wordt gelegd op alles wat te maken heeft met het creëren van kleding en schoeisel; pure ambacht op het lijf geschreven. Ik heb de outfit gemixt met een legging van LE BIG. Deze shiny gold legging maakt dit jurkje stoer en catchy. Het zwarte kraagje van Indian Blue Jeans geeft het jurkje een preppy look en haalt de kleur nog meer op in het gezicht.

Facts:

Bobbie

  • Soft Gallery Natalie Dungeress Jet Black valt op maat
  • Soft Gallery Loretta Blouse Dusty Pink valt ook op maat

Zonne

  • Soft Gallery jurk, Janel Dress Cream Melange, valt aan de grote kant. Zonne draagt hier maat 116 en is 122 cm.
  • LE BIG legging valt ook aan de grote kant en draagt Zonne ook in maat 116
  • Het kraagje van Indian Blue Jeans valt op maat

Alle kleding van Soft Gallery is geproduceerd onder het Oeko-keurmerk (Organic) en hierdoor is het draagcomfort superzacht!

Shoppen:

Mamarazi Barbara:

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Ik laat daar veel outfitfoto’s zien, maar zeker ook foto’s van ons normale leventje.
  • Meer blogs van mij lees je hier terug

 

De golden hours met je zus
De golden hours met je zus
De golden hours met je zus
De golden hours met je zus
De golden hours met je zus
De golden hours met je zus
De golden hours met je zus
sponsored-post

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply