GIRL KIDS FASHION Mandy

De summer jumpsuit van Stella Cove

20 juli 2017
Stella Cove jumpsuit

Nadat mijn collega Annemarie mij een tijd geleden de badkleding van Stella Cove liet zien, werd ik nieuwsgierig naar het merk. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar wat ik zag beviel me wel. Prachtige zoete kleurtjes, een mix van prints, veel bijzondere details, kortom; zeker niet standaard maar juist gedurfd.

De collectie bestaat voornamelijk uit prachtige badkleding, maar ook uit jurkjes, jumpsuits en accessoires. Naast een lijn voor jonge meisjes en tieners heeft Stella Cove ook een swimwear collectie voor jongens. Er is zelfs gedacht aan een lijn voor de fashionable moeders onder ons, zodat ze kunnen twinnen met hun dochter.

Blij verrast waren we toen we de jumpsuit binnen kregen. Wat een fijne stof van goede kwaliteit. Het materiaal is badstof en voelt heerlijk zacht aan. De bovenkant is voorzien van pompoms in allerlei kleuren voor een vrolijk, speels effect. De bandjes zijn verstelbaar, doordat je ze zelf kan knopen. De jumpsuit is in dezelfde stijl als de bikini die Linde droeg in deze blog.

Het is nu al één van de favorieten van mijn dochter. Naast het feit dat de jumpsuit haar mooi staat (check de foto’s en oordeel zelf) zit hij ontzettend fijn en heeft ze veel bewegingsvrijheid. Ze draagt hem naar het zwembad en naar het strand, zo over haar bikini. De jumpsuit is kreukvrij en haal je dus na een dagje zwemmen nog ongeschonden uit je strandtas.

Maatadvies en shoppen

Senna is 1.53 m lang en draagt de jumpsuit in maat 10. Over het algemeen valt Stella Cove op maat, maar in dit geval blijkt dat het pakje iets ruim valt.

Shop hier de jumpsuit

Informatie

  • Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere merk? Kijk maar eens op de website en de facebookpagina van Stella Cove.
  • Bobbie, de dochter van Barbara droeg onlangs de zwanenjurk van Stella Cove, deze blog lees je hier nog eens terug.

Mandy

Als je meer blogs van Mandy wilt lezen, klik dan hier.

Je kan Mandy, haar tienderdochter Senna en zoontje Julian hier volgen op Instagram.

 

Stella CoveStella CoveStella CoveStella CoveStella CoveStella Covesponsored-post


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply