Barbara EDITORS PICK

Editors Pick: Sale by Barbara

12 juli 2017
Editors Pick sale

Nog net voor de vakantie de laatste spullen kopen? Dan is het best even leuk om onze Editors Picks in de gaten te houden. Vanavond is Barbara aan de beurt en waarom heeft ze deze items uitgekozen?

Bij het uitzoeken van mijn laatste hebbedingetjes om mee te nemen in de koffer heb ik de blauwe oceaan in mijn hoofd. Alles is blauw! Azuur en kobalt zijn toch wel mijn lievelingskleuren en ik vind het zo heerlijk verfrissend staan. Zeker met dat extra kleurtje wat we oplopen door de zon.

Laat ik beginnen met de jurkjes. Het mooie meisje van bobbi ravioli draagt wel een heel gaaf blauw jurkje. Het is ook zo leuk dat je kunt mixen met de strik en bloemen accessoires, zodat de look helemaal anders wordt. Weet  je nog Nova in het groen gestreepte jurkje, daarbij hebben wij ook twee accessoires, wat het jurkje zo verschillend maakt.

Het jurkje met de blauwe belletjes is ook een heerlijk zomerjurkje. Het is van eerlijk soepel katoen en met het koordje maak je een mooi silhouette. Slippers of gympen eronder en je meisje is klaar.

Het coole aap shirt past natuurlijk perfect bij de verfspetters jeans en vast op heel veel shortjes en rokjes in de kast en het prijsje is nu zo leuk!

Het leuke mintkleurig vestje hebben wij ook in de kast hangen en is écht een aanrader. Het is heel fijn gebreid en super zacht. De kleine offwhite kruisjes in het patroon maken het verschil. Ook perfect natuurlijk voor het najaar.

De stoere touch is natuurlijk de jeans met verfspetters. Wat een gaaf modelletje is het en de verfspetters zijn nog steeds hot. Natuurlijk is dit een absolute basic, wat je nu in de sale shopt en waarmee je het hele jaar vooruit kan. Mits je dochter te hard groeit natuurlijk;)

Last but nog least the accessoires. De pompoms haarclipjes zijn toch te gek om elk outfitje trendy te maken.

De prachtige budget sandalen, hebben echt een mooie kleur en zijn van fake-suède. In de sale kun je het in ieder geval zeker niet laten liggen voor dat prijsje.

De bruine zonnebril met schildpadmotief mag natuurlijk ook niet ontbreken in de zomer en deze cat-look staat super girly

Als laatste de crossover bag. Is hij niet gaaf? De kleur vind ik zo mooi en hij is gemaakt van een padded stof. Ik heb wel een beetje gecheat, want deze is niet in de sale, maar hij is zo mooi voor nu en aankomende winter, want dan gaan we deze kleur ook veel tegenkomen;)

Shoppen:

Alle links vind je terug in de blog

Barbara

Meer blogs van mij  kun je hier teruglezen en kom je mij volgen op Instagram? Geheid dat je ook mijn vakantiekiekjes tegen gaat komen de komende tijd;)

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply