Anouk EDITORS PICK KIDS FASHION

Editors Pick juli; de SALE favorieten van Anouk

11 juli 2017
editors pick sale

DE SALE ZOMERFAVORIETEN VAN ANOUK

Deze zomer laten alle Shopaholiek bloggers hun Editors Pick Sale edition zien. Favoriete items, voor leuke prijzen. Vanavond mag Anouk haar Sale-toppers laten zien. Lees je mee?

De broeken van Dutch Dream Denim zijn al jaren favoriet bij mij. Thije heeft zijn kast er werkelijk vol mee liggen. Die dubbele knieën he, zo ideaal! Maar dat is niet het enige, ook de pasvorm en de heerlijke zachte jogstof maken deze broeken echte toppers. Ook voor de meiden is er genoeg leuks te shoppen. Het supertoffe spijkershortje Perere liet Benthe jullie eerder dit seizoen al zien, maar ik wil hem toch graag nog eens onder de aandacht brengen. Want net als vorig jaar is een kort spijkerbroekje torenhoog favoriet bij mijn meiden. Het is ook zo makkelijk te combineren he? Bijvoorbeeld met het – net wat anders dan anders – tijgershirt van WILD of de koraalrode top van Chaos and Order. Deze beide bovenstukken kun je ook weer goed combineren met de witte jeans van Dutch Dream Denim en zo heb je al diverse mix & match outfits bij elkaar geshopt. En dat alles voor een leuke prijs, we zitten nu tenslotte volop in de SALE!

Een ander item wat je toch echt even moet bekijken is de geweldige gestreepte jurk van Ninni Vi. Tijdens het shoppen van de nieuwe collectie belandde hij al snel in mijn mandje. Ik vind het echt Ninni Vi, maar toch wat meer ingetogen. Het bleek een schot in de roos en Benthe heeft hem al regelmatig gedragen. Er zijn nog veel maten te koop zag ik, dus sla nog snel je slag tijdens deze kortingsperiode. (Persoonlijk vind ik hem iets korter vallen dan andere jurken van Ninni Vi, dus daar kun je rekening mee houden bij het bestellen).

De kroko GIGA sneakers maken alle outfits af en kun je straks natuurlijk lekker door dragen in de herfst.

En gelukkig duurt het nog even… maar als de scholen weer beginnen, kun je natuurlijk niet zonder rugtas! Voor gym, sportclub, school en noem maar op. Onmisbaar zeg ik je ;-).

SALE Shoppen:

Je kunt me ook volgen op Instagram, dat zou ik hartstikke leuk vinden! Ik plaats daar regelmatig foto’s van mijn drie kinderen en soms ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Mijn andere Shopaholiek blogs lees je hier.

De Editors Pick SALE edition van de andere Shopaholiek bloggers lees je hier.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply