GIRL KIDS FASHION Mandy

Pick your favourite!

28 juni 2017
Untitled design (44)

Deze rubriek is inmiddels één van mijn favorieten geworden. Zo eens in de zoveel tijd laten we een paar verschillende outfits van afgelopen seizoen de revue passeren. De meest sportieve, meisjesachtige romantische of stoere outfits zie je voorbij komen, want geen één Shopaholiek meisje is hetzelfde. Deze meiden laten je graag zien wat hun favoriete outfit is en waarom deze zo goed bij hen past.

Van jou willen we natuurlijk weer graag weten welke outfit jou het meeste aanspreekt en waarom. Wij zijn benieuwd!

Jacky Luxury

Deze boholook is Senna op het lijf geschreven. Vanaf het moment dat ze dit setje van Jacky Luxury zag was ze verkocht. Het jasje wordt bij koude dagen vaak naar school gedragen en de basic kleuren combineren zo makkelijk. Je leest de blog hier nog eens na.

 

Bobbi Ravioli

De jongste van het stel is lekker vrolijk en eigenwijs in haar Bobbi Ravioli jurk. De groene streepjes en de knalroze strik knallen van de foto. Is dit jurkje ook echt iets voor jouw dochter? Je leest alle info in deze blog.

 

Le Big

Deze romantische outfit van Le Big is echt iets voor Linde. Ze houdt van pastelkleuren en zwierrokjes. In deze blog vind je nog meer foto’s en laat Annemarie een aantal mooie combinatietips zien, altijd handig!

 

Moodstreet

Moodstreet verraste ons deze zomer met hun Cuba collectie. Zowel voor meiden als voor jongens een echte aanrader! De zachte pastelkleuren en de fijne stofjes zijn prachtig. Zonne straalt in dit zomerse setje. Je leest het hier nog eens terug.

 

Vesper

Dit nieuwe merkje, Vesper genaamd, heeft een sportieve stijl. Benthe laat de combi zien van het grafische zwart-wit met aquablauw, zodat het setje nog meer knalt. Alle informatie lees je nog eens terug in deze blog.

 

Ikks

Bobbie straalt in dit klassieke gebloemde jurkje van IKKS. Een fijn soepelvallend zomerjurkje met ruches voor de warmere zomerdagen. Voor meer foto’s en info kijk je hier.

 

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply