GIRL Mandy MUSTHAVE SPOTLIGHTSHOP

Take me to Ibiza!

25 mei 2017
LavaLava Maxidress

Senna in een LavaLava maxidress

van Kindergoed.com

Maxidresses en maxiskirts, wij krijgen er geen genoeg van. Of het nu om de zogenoemde losvallende ‘zwierrokken’ gaat of de strakke variant, ze hebben een enorme aantrekkingskracht op mij en zowel Senna als ik hebben verschillende maxidresses in onze kast hangen.

Een paar weken geleden schreven we in deze blog over Julian in TYGO & Vito al over Kindergoed.com, een webwinkel met de mooiste merken voor onze kids. Denk aan Dutch Dream Denim, Moodstreet, Mim-Pi , Molo en B.Nosy. Kindergoed.com staat voor een goede service en betrouwbaarheid. Zo wordt elke bestelling mooi verpakt en zo mogelijk de volgende dag al geleverd. Door hun jarenlange ervaring en oog voor trends zien ze vaak de nieuwste merken als eerst en weten ze precies wat de consument aanspreekt. Zo ook bij het gloednieuwe merk LavaLava. Dit merk uit de stal van LoFff en LoveStation22 heeft een geweldige zomercollectie geleverd met hippie invloeden en Ibiza details voor meiden van 6 tot 16 jaar.

Deze lange jurk met de pauwenprint zal je vast al wel gezien hebben, die is ongekend populair! Maar ons oog viel juist op de iets minder opvallende maxidress ‘Jazz’, een prachtige jurk in legergroen met zwart. Maar het subtiele aan deze maxidress maakt hem zeker niet minder mooi, integendeel! De details zorgden ervoor dat wij meteen verliefd waren. Wat deze maxidress uniek maakt zijn vooral de glitterende goudkleurige bies op borsthoogte en de goudkleurige ritsen. De zwart gehaakte racerback is nog zo’n prachtig detail en maakt van deze jurk beslist een summer musthave!

Facts:

  • Senna is 1.51 m. lang en draagt de jurk in maat 152. Deze jurk zit goed op maat.
  • De split is in hoogte te verstellen door middel van de ritsen.
  • De stof van de jurk is katoen met elastan, wat zorgt voor veel draagcomfort.
  • Kindergoed.com is ook bekend onder de naam Petit Belle baby- en kidsfashion.

Shoppen:

Maxidres Jazz

Informatie:

Nieuwsgierig naar de overige collectie van LavaLava? Neem eens een kijkje op de website van Kindergoed.com. Wist je dat Kindergoed.com ook te vinden is op Facebook en Instagram? Hier vind je foto’s van de collecties, de laatste nieuwtjes en exclusieve voordelen.

Meer blogs van Mandy lezen? Klik dan hier. Je kunt Mandy, haar tienerdochter Senna en zoontje Julian hier volgen op Instagram.

 

LavaLava maxidress

 

LavaLava maxidress

Lavalava maxidressLavaLava maxidress

LavaLava maxidressLavaLava maxidress

 

spijkershort

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply