GIVE-AWAY

Winnaar gezocht Monster Jam!

21 april 2017
WINNAAR

BEN JIJ DE GELUKKIGE WINNAAR VAN DE KAARTJES VOOR MONSTERJAM?

Deze week hebben we weer een winnaar voor maar liefst 4 kaartjes. We hebben een winnaar getrokken die op 8 juli naar de spectaculaire show van Monster Jam mag in De Kuip in Rotterdam!! Kijk maar snel of jij tot de gelukkige behoort!

Sonja Hubregtse, Jou zien we op 8 juli in Rotterdam: jij wint 4 kaartjes voor MonsterJam

Van harte gefeliciteerd met je prijs! Neem je even contact op via info@shopaholiek.nl? Dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt per mail. Laat jij ons dan nog een foto zien van jullie tijdens de geweldige show van Monster Jam? Dat vinden wij namelijk ontzettend leuk!

Niet gewonnen deze keer? Niet getreurd! Er volgen nog vele toffe GIVE-AWAY’S op het Shopaholiek Kids Fashion Blog. 

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door: MonsterJam


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply