GIVE-AWAY

GIVE-AWAY: MONSTERJAM geeft 4 tickets weg voor deze spectaculaire show!

15 april 2017
8 JULI 2017DE KUIP ROTTERDAM

Na het succes van vorig jaar met meer dan 30.000 bezoekers brult MONSTER JAM   op zaterdag 8 juli opnieuw De Kuip in Rotterdam in!

Monster Jam is het meest spectaculaire live event op vier wielen. Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. Sterren van de show zijn de grootste artiesten op vier wielen: de Monster Jam trucks! Deze machines racen, scheuren, rammen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels. De kleurrijke levensgrote machines zullen zeker het hart van jong en oud veroveren. Beleef de adembenemende races, onvoorstelbare stunts en extreme acts met de hele familie. Dit wordt een spectaculaire avond om nooit te vergeten!

Wil jij bij de show zijn 8 juli?
Dat zou zomaar kunnen: in samenwerking met Monster Jam mag Shopaholiek  4 tickets weggeven voor deze voorstelling in De Kuip in Rotterdam om 15.00 uur!

Hoe doe je mee:
Like & Share de facebookpagina van Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
Laat onder de facebookpagina van Shopaholiek een berichtje achter waarom jij graag met je familie bij de show van de Monster Jam trucks wilt zijn!

Voorwaarden:
Meedoen kan tot en met vrijdag 21 april. De winnaar maken wij bekend op zaterdag 22 april via onze facebookpagina en de website van Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine. De toegangskaarten worden via de mail naar je toegestuurd.

Let op:
Kaartjes zijn alleen geldig op zaterdag 8 juli om 15.00 uur.

Wie weet ben jij er bij! Deze toffe spectaculaire Show van Monster Jam Trucks mag je niet missen!

Kijk voor meer informatie op www.monsterjam.nl

original-mj17_freetix_1900x260 (1)

https://www.youtube.com/watch?v=elJib1CqiqE


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply