EDITORS PICK

Editors’ Pick: De april favorieten van Mandy

13 april 2017
Oktober 2016 (3)

Dit is mijn favoriete tijd van het jaar. Die koude winter hebben we achter ons gelaten en het wordt langzaam maar zeker zonniger en warmer. Mensen zijn vrolijker en eindelijk kunnen we lekker naar buiten. We hebben zelfs al een paar keer buiten gegeten in het zonnetje op ons terras, heerlijk!

Die dikke warme winter truien bergen we goed op, zodat we die het komende halfjaar zeker niet hoeven te zien. En met een nieuw seizoen hebben we weer een goed excuus om te shoppen. Mijn zoontje groeit als kool en past de meeste zomerkleding van vorig jaar niet meer. Dat komt goed uit want ik heb te gekke dingen gezien! Ik hou van een stoere look (ik bedoel maar; het is niet voor niks een jongen) en daardoor viel mijn oog op deze twee toffe shirts van Moodstreet. Doordat de kleur van de shirts ‘verwassen’ lijkt hebben ze een vintage uitstraling. De baseballprint vind ik fantastisch en lekker sportief. Een groot deel van deze gave collectie van Moodstreet is verkrijgbaar bij Kindergoed.com. Een distressed jeans (met scheuren dus) mag zeker niet ontbreken en dit exemplaar van Vingino spotten we bij Toff Kidswear. Elk seizoen kies ik minstens één item met camouflageprint, vandaar dat mijn keuze viel op deze sweatshort.

Vaak zit het hem in de details, dus waarom zou een jongen geen accessoires kunnen dragen? Deze paracord armband is stoer en kan tegen een stootje. De hoge gympen van Replay maken de look voor mijn boy compleet.

Shoppen: baseball shirt jeanssneakersshirt aap sweatshorthoedarmbandriem

Mandy


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply