Annemarie BOY EDITORS PICK

Editors’ Pick: De april favorieten van Annemarie

12 april 2017
Summer 2017 - Annemarie

SHOPPEN MET JE ZOON

Dat vereist in mijn geval wat voorbereiding. Waar Linde uren bewonderend kan kijken naar al het moois dat in de winkels ligt, is Thijs het al snel zat. Alleen de vitrine met zakmessen kan op zijn onverdeelde aandacht rekenen. Toch ga ik met mijn smalle en gevoelige ventje liever live winkelen. Pasvorm is een dingetje als je kontloos bent en er zijn ook altijd items die te strak, te kort of te kriebelig zijn, volgens Thijs.

Ik bleef terugsturen en shop daarom sinds een jaar gewoon in onze mooie stad Zwolle met hem. Gelukkig is het winkelaanbod sterk verbeterd de afgelopen tijd. TOFF kidswear is met haar grote winkel vlakbij de Broerenkerk mijn favoriet. Zij verkopen ontzettend veel gave en originele merken. Verder loop ik ook altijd even binnen bij Hebbes! en de kinderafdeling van Scotch. Maar ook bij Vingino, Garcia en Twinkel Kidz kun je goed terecht. En iets fijner voor de portemonnee zijn Shoeby, WE, Hema (natuurlijk) en de H&M Kids. De laatste is een aparte winkel alleen voor kids en heel overzichtelijk en netjes. Op het moment wordt ook hard gewerkt aan een mega Zara, dus het aanbod is helemaal top toch?!

Als Thijs nieuwe kleren nodig heeft, maak ik eerst zelf mijn rondje en zoek ik vast uit wat ik graag wil dat hij gaat passen. Op het oog kan ik al wel redelijk zien wat te wijd zal zijn. En ik kan de stoffen, halslijn en modellen vast beoordelen op te strak en te kriebelig. Vlak daarna ga ik dan samen met mijn binkie winkelen, gezellig wat drinken tussendoor. En zo tegen het eind vraagt hij met een benauwd gezichtje, nu pas weer over een half jaar hè mam? Eenmaal thuis, en als het weer dan ook wel vraagt om de nieuwe kleding, laat hij ook altijd wel weten dat hij toch blij is dat we zijn gaan winkelen. Een noodzakelijk kwaad dus voor mijn jonge tiener.

In mijn editors’ pick een aantal items die wij aangeschaft hebben. Alleen de cap van Beau Hudson (we willen graag die met de panterprint en streepjes) kunnen we niet meer vinden in de juiste maat (kids). Mocht iemand hem weten, let us know.

Shoppen: groen T-shirtlandkaart T-shirtgrijze jeansshortgroene sweatshort capslippers

Annemarie

  • Volg Annemarie op Instagram
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply