Anouk EDITORS PICK GIRL

Editors Pick: De april favorieten van Anouk

10 april 2017
april favorieten

De april favorieten van Anouk

Spring is in the air! En daarom deel ik graag mijn april favorieten met jullie. De lente is absoluut mijn favoriete seizoen. Ik hou van de eerste zonnestralen op mijn huid, de rode blosjes op het gezicht van mijn kinderen, het ‘met zonder jas’ naar buiten gaan, de eerste keer met blote benen naar school, drankjes op een zonnig terras en alle andere dingen die bij de lente horen.

Voor deze Editors Pick koos ik als basiskleur ‘peach’, deze ultieme zonnige kleur staat prachtig en wekt een instant lentegevoel op. Tule is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld en dit tulerokje van Sevenoneseven trok dan ook direct onze aandacht. Het matcht subliem bij de frisse top van Quapi. Omdat het nog geen hoogzomer is, vinden wij kniekousen toch nog wel een must onder de outfit voor wat extra warmte. De sneakers van GIGA met mooi afgewerkt kant versterken het girly effect van de look. Zeker in de lente kun je niet zonder accessoires, dus kozen wij ervoor de set af te stylen met een prachtige strohoed van Barts en natuurlijk een zonnebril. Zo is je dochter beschermd tegen de ergste straling en het staat nog hip ook! Voor de frisse ochtenden is een spijkerjasje natuurlijk onmisbaar.

Zo, mijn dames zijn spring- en schoolproof!

Deze gehele outfit shop je bij onze spotlightshop KIENK, dé online winkel met een uitgebreid assortiment baby- en kinderkleding. Wanneer je klikt op de link, kun je direct bestellen.

Deze week komen de april favorieten van de andere Shopaholieks ook nog voorbij, dus stay tuned!

Anouk

  • Volg Anouk ook op Instagram
  • Meer blogs van Anouk lezen, klik dan hier


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply