Barbara EDITORS PICK

Editors Pick: De april favorieten van Barbara

7 april 2017
editors pick: de april favorieten van Barbara

Vandaag is geel!

De kleur van narcissen

vandaag is geel

de kleur van de zon

Vandaag is geel

ook van de goudvissen

Vandaag is geel

omdat het bijna Pasen is

(*Marco Borsato)

 

En zo is het! Het is bijna Pasen en daar hoort de kleur geel bij. Mijn Editors Pick heeft een tikkeltje teveel geel, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Het hoort gewoon bij deze vrolijke dagen. Heb jij al een idee wat je dametje gaat aantrekken? Hier lees je de blog met Nova in een te gek fris en fruitig jurkje van bobbi ravioli ! Tevens heb ik wat voor ons, moeders, uitgezocht en dit lees je hier. Wat kan ik ervan genieten om alles bij elkaar te zoeken en er een gaaf plaatje van te maken. Zo ook deze collage maakt mij blij!

Dit jurkje van Soft & Jolly is een échte musthave. De gele vissen opdruk met het mooie grijs staat super trendy! De rond uitgesneden onderkant van dit jurkje is uniek en staan lekker sporty. Daarentegen is het vestje van Le Big puur meisjesachtig en maakt dat deze look een veel meer geklede uitstraling krijgt. Net als het vestje heb ik ook voor een knalgele Le Big maillot-legging gekozen. Het is fris geel, zodat een complete Easternlook ontstaat.

De bananensneakers zijn de grappige noot met Pasen. Toch enorm cool en echte eyecatchers voor jouw fashionista. Op school zal je dame de blits maken met deze toppers. De pet met de grijze camouflage vlekken is natuurlijk voor de coole girls.

Over dit tasje ga ik het thuis niet hebben. Als mijn dames dit zien, dan zal er om gevochten worden. Een lookalike damestas in een kinderuitvoering. Geweldig voor de echte ladies.

Als laatste heb ik de geweldige patches hierbij geplaatst. Zo kun je van elk kledingstuk je eigen unieke item maken. Het hoeft écht niet alleen gebruikt te worden om een gat te dichten;)

SHOPPEN

BARBARA

  • Meer blogs
  • Favoriete foto’s vind je op Instagram
  • Leuk om nog even terug te kijken naar dit blog. Hier zie je een geweldige LeBig outfit in samenwerking met BeHipster

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply