STARS

Shopaholiek Stars in Chaos and Order

22 maart 2017
stars in chaos

ONZE SHOPAHOLIEK STARS STRALEN STRALEN IN CHAOS AND ORDER!

Regelmatig laten we jullie ingestuurde foto’s zien van jullie eigen kids in een bepaald merk of thema. Vandaag showen de kinderen hun favoriete outfit van Chaos and Order. De oproep aan de jongensmoeders heeft gewerkt, want er zaten diverse boys in mijn mailbox. Hartstikke leuk! Ons covermodel van deze week is Lucan, 2 jaar op rij straalt hij op de schoolfoto in zijn outfit van Chaos and Order. Ook zijn broer Révin is groot fan.

Dit is voorlopig de laatste Shopaholiek Stars. Op een later moment gaan we hier weer mee verder. Mocht je in de tussentijd een goed idee hebben voor een Stars-thema, laat het me dan weten via anouk@shopaholiek.nl.

Stars in Chaos and Order

Geniet voor nu dus nog even van onze Shopaholiek Stars in Chaos and Order. Wat zijn ze weer mooi! Kijk je mee?

stars in chaos

Armand

stars in chaos

Lotte

stars in chaos

Olaf

stars in chaos

Bente

Lucan

Lucan

stars in chaos

Lotte

Stars in chaos

Shira


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply