GIRL STARS

Shopaholiek Stars in Br@nd

15 februari 2017
STARS

ONZE SHOPAHOLIEK STARS STRALEN VANAVOND IN BR@ND!

Regelmatig laten we jullie ingestuurde foto’s zien van jullie eigen kids in een bepaald merk of thema. Vandaag showen de kinderen hun favoriete outfit van Br@nd. Br@nd is een merk apart, de echte fans weten dat je er pijlsnel bij moet zijn als de collectie online gaat omdat de musthaves anders aan je neus voorbij gaan. Het witte scherm… komt het al, komt het al… gekte op de Facebookgroepjes en dan als een dolle je mandje volgooien. Het is bijna een sport geworden. Maar het is ook allemaal zo ontzettend mooi, dat bewijzen onderstaande foto’s maar weer eens.

Onze covermodellen van deze keer zijn de nichtjes Isabella en Sophie, wat een heerlijke zomerse foto stuurde de moeder van Isabella in. Dit jurkje hing ook bij mijn eigen Benthe in de kast, ik ben gek op stippen en de kruisbanden maken de jurk zo lekker eigenwijs.

Nog even geduld en dan komt de nieuwe collectie van Br@nd online. Hou Shopaholiek goed in de gaten de komende tijd want onze eigen Linde mocht model staan en laat jullie binnenkort vast stiekem al wat zien ;-).

Voor de volgende keer zoeken we stars in hun favoriete outfit van TopItm (Boy/Girl) en ook hier geldt weer; van welk seizoen dan ook. Je foto’s met de naam van je kind kun je mailen naar anouk@shopaholiek.nl.

Hieronder shinen onze mooie stars van deze week en wat zijn het er weer veel! Kijk je mee?

stars

Eshley

stars

Feline

stars

Mikki

stars

Leah

stars

Olivia

stars

Een mooie dame waarvan ik de naam niet weet…

stars

Suus

stars

Anna Sophie

stars

Niene

stars

Janne Gré

stars

Eline

stars

Lisa

stars

Twee mooie zusjes

stars

Isa

stars

Isabella

stars

Julia


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply