Barbara GIRL GIVE-AWAY

WINNEN: MIM-PI GIVE-AWAY WEEK

6 februari 2017
MIM-PI GIVE-AWAY

MIM-PI OCEAAN BLAUW ZOMERSETJE

Vandaag nog een MIM-PI GIVE-AWAY het houdt niet op! Het is tenslotte ook de MIM-PI GIVE-AWAY WEEK! Vanaf gisteren kun je al kans maken op een prachtig jurkje met die geweldige kapmouwtjes. Dit blog lees je hier. Vandaag gaan we weer een snoepje weggeven en wel een prachtig oceaan blauw setje.

Dit zomerse topje en rokje heeft een hoog flanerende gehalte. Het heeft prachtige details. De pomponbroche is toch geweldig en de broderierandjes zijn zo schattig en maken dat het setje tot in de puntjes is afgestyled.  Doe nog een keer mee en maak kans op dit prachtige setje!

Hoe doe je mee?

  • Like de Facebookpagina van Mim-Pi
  • Like de Facebookpagina van Shopaholiek
  • Like en deel het bericht openbaar
  • Laat een reactie achter waarom jij graag dit setje wilt winnen voor je dochter en in welke maat en tag gerust weer een aantal vriendinnen, waarvan jij denkt dat ze ook zo’n lief setje voor hun dochter willen winnen.

Je kunt meedoen door te reageren op het Facebookbericht wat dinsdagavond online staat op Shopaholiek, en dan heb je de tijd tot en met vrijdag 10 februari 18:00 uur. Vrijdagavond 10 februari maken wij de winnaar bekend op de pagina van Shopaholiek Kids Fashion Blog.

Om nog even verder weg te zwijmelen bij al dit moois lees dan nog even onze Mim-Pi nieuwe collectieblog.

Toch alvast die andere leuke setjes in huis halen? Shop dan bij Mim-Pi.nl

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Mim-Pi

Meer blogs van Barbara lezen? Klik dan hier!

MIMPI GIVE-AWAY

MIM-PI GIVE-AWAY

MIM=PI GIVE-AWAY

MIM-PI GIVE-AWAY

sponsored-post

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marian 8 februari 2017 at 14:23

    Leuk! Jammer genoeg alleen op Facebook

  • Leave a Reply