BOY Mandy NIEUWE COLLECTIE

Retour en Dutch Dream Denim in the mix

24 januari 2017
LOVE The Look

Cute as a Cactus

Is Julian niet cute in zijn nieuwe outfit? Hij was er zelf ook heel blij mee! Voordat ik je de details geef van zijn nieuwe kleding, wil ik even iets kwijt. Bij Shopaholiek zie je kindjes in diverse leeftijden en stijlen. Van schattige roodharige peuters tot blonde minimeisjes en stoere (tiener)boys. Toch -we weten niet helemaal waar het aan ligt- zijn de blogs met de meiden soms populairder dan de jongensblogs. Dus hebben de jongensmama’s van Shopaholiek een nieuwe missie: We gaan onze boys eens even goed in de schijnwerpers zetten!

Zoals je al hebt gezien, de cactus is hot! In een eerder blog kon je er al iets over lezen en nu alle collecties zo stukje bij beetje uit gaan komen zie je ze overal. Retour doet ook mee aan deze hype en heeft heel wat items met cactusprint in hun zomercollectie. De eerste zomeraankoop voor Julian werd dan ook dit grijs gemeleerde shirt met een neon gele en zwarte all-over print. De V-hals heeft een ribboord en is ook uitgevoerd in neongeel. Wat jammer eigenlijk dat dit nog zo’n tijd in de kast moet blijven hangen.

Onder het shirt draagt Julian de Dutch Dream Denim Kibebe.  Deze jeans lijkt voor hem te zijn gemaakt; het is een fijne slim fit jogg jeans die heel comfortabel aanvoelt door de zachte stretchstof. De omschrijving slim fit volstaat niet helemaal, deze jeans valt zo mooi smal dat het eerder een skinny fit model is. Wat dus weer helemaal perfect past bij mijn o zo dunne mannetje. Ik kan je vertellen dat ik best vaak online een broekje voor Julian bestel, maar uiteindelijk stuur ik ook een groot gedeelte weer terug. Vaak vallen broekjes toch nog veel te wijd. Dan wil ik het proberen door het wat verder aan te rijgen in de taille met als resultaat dat je zo’n gekke bolling krijgt bij de billen. Bij deze jeans is dat gelukkig niet het geval doordat het zo’n smal model heeft. Onder zijn outfit draagt Julian zwarte hoge sneakers van Antony Morato.

Maatinfo:

Ik gok dat Julian op dit moment 1.14 m. is. De DDD jeans draagt hij in maat 104. Zoals gezegd; bij zijn middel en zijn billen sluit de jeans mooi aan. Qua lengte heeft hij niet zo heel veel groeiruimte meer, dus de jeans wordt vanaf nu veel gedragen;-)). Het Retour shirt draagt hij in maat 116.

Shoppen:

Shirt, Jeans

DDD jeansRetour shirtRetour shirtDDD jeansRetour shirt

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply