FOTOGRAFIE GIVE-AWAY

Give-Away: Fotografie Jloo, Indian Blue Jeans en Shopaholiek

15 januari 2017
NEVER BE OUT OF THE LOOP AGAIN. FOLLOW US FOR YOUR DAILY FIX OF NEWS.

WIN EN WORD MODEL VOOR EEN DAG

Oké, deze give-away is echt niet normaal zo leuk en bijzonder. Shopaholiek geeft namelijk samen met Fotografie Jloo en Indian Blue Jeans een fantastische prijs weg. Je kind kan model worden voor één dag en wij vinden dat alle kinderen mooi zijn dus ook alle kinderen, tussen de twee en zestien jaar, maken kans om deze prijs te winnen. Verras ons gewoon met je leukste, liefste, grappigste of meest ontroerende foto.

Waar bestaat de prijs uit?

  • Een professionele fotoshoot bij Fotografie Jloo in de omgeving van Heusden. En natuurlijk krijg je de foto’s digitaal.
  • Een complete set van het coole jeans label Indian Blue Jeans. Wij van Shopaholiek zoeken deze set voor je uit en houden daarbij rekening met je eigen wensen.
  • Met de foto’s maakt Shopaholiek een blog en je kind zal dus stralen op onze website.

Hoe doe je mee via Facebook?

  • Like de Facebookpagina’s van Fotografie Jloo, Indian Blue Jeans en Shopaholiek
  • Plaats een foto van je kind onder het bericht op de pagina van Jloo en/of Shopaholiek. Vermeld de naam, leeftijd en kledingmaat van je kind
  • Tag minimaal drie vriendinnen die deze actie niet mogen missen

Hoe doe je mee via Instagram

  • Like de Instagram pagina’s van Fotografie Jloo, Indian Blue Jeans en Shopaholiek
  • Plaatst een foto van je kind op je eigen feed. Vermeld de naam, leeftijd en kledingmaat van je kind erbij. Gebruik de hashtag #jloosmodelvooreendag zodat wij je deelname kunnen vinden. Tag @fotografie_jloo, @indianbluejeans en @shopaholiek.
  • Tag onder de oproep op de feed van Jloo of Shopaholiek minimaal drie vriendinnen die deze actie niet mogen missen

Je kunt dus op drie plekken mee doen. Op de Facebookpagina van Jloo, op de Facebookpagina van Shopaholiek en op Instagram. Jloo kiest twee kinderen uit de inzendingen op zijn pagina. Shopaholiek kiest er twee uit de reacties op haar pagina. En op Instagram zoeken we beide één kindje  uit. Doe je op alle drie de plekjes mee, dan maak je dus extra veel kans.

Deze actie start op zondagavond 15 januari om 20:00 uur en loopt tot en met donderdagavond 19 januari 18:00 uur. Op vrijdagavond 20 januari om 21:00 uur maken wij de zes finalisten bekend. Jloo en Shopaholiek zullen samen een winnaar kiezen. Wie de gelukkige is, dat maken we zondagavond 22 januari om 21:00 uur bekend.

 

 

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply