Anouk BOY GIRL STARS

Shopaholiek Stars is back!

2 januari 2017
stars

SHOPAHOLIEK STARS

Het leek ons de hoogste tijd om Shopaholiek Stars weer nieuw leven in te blazen. In deze rubriek laten we jullie ingestuurde foto’s zien van jullie eigen kids in een bepaald merk of thema.

Want hoe leuk is het om jullie kids in de meest toffe outfits te zien! Toen ik zelf nog niet blogde voor Shopaholiek, vond ik Shopaholiek Stars al geweldig om te lezen en ik stuurde soms ook foto’s van mijn eigen kindjes in, best grappig om terug te zien. Bij het terugzoeken en lezen kwam ik ook de kinderen van Barbara, Mandy en Bente van Jolanda tegen in prachtige outfits van oa. Like Flo, Topitm en Dutch Dream Denim.

Voor komende week zoeken we stars in hun favoriete outfit/item van afgelopen seizoen. Je kunt een foto van je kind samen met de naam mailen naar anouk@shopaholiek.nl. Jongens, meisjes, merk, budget, alles mag, als het maar afgelopen seizoen te koop was.

Ik kijk er naar uit al jullie mooie kindjes te zien!

Liefs Anouk

PS: Heb je zelf een goede tip voor een Shopaholiek Stars in…, laat het ons weten!

Mijn eigen favorieten van afgelopen seizoen zijn Thije’s blauwe winterse LCEE vest, Benthe’s Br@nd/Lola Meis set en Norah haar groene jurk van 4FunkyFlavours.

shopaholiek stars

shopaholiek stars

shopaholiek stars

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply