EVENT Jolanda

Disney on Ice viert 100 Years of Magic!

24 december 2016
header

Een fantastische avond voor het hele gezin!

Al weken keek onze dochter Bente van 5 jaar uit naar de show Disney on Ice viert 100 Years of Magic! En gisteren was het dan zover! Om half 6 in de auto, op naar de Jaarbeurs Utrecht. Parkeren kun je heel dichtbij dus dat is handig! Wanneer je binnenkomt, proef je direct de Disney sfeer. We kopen een grote zak popcorn want dat hoort er toch een beetje bij (en mama vindt die ook erg lekker). We zijn nog wat te vroeg dus we gaan in de ontvangstruimte even zitten met een kop heerlijke warme chocomel! Ik loop met Bente even langs de gezellige kraampjes vol Disney figuren en souvenirs, lekkere versnaperingen en nog veel meer. En op de achtergrond hoor je al de bekende Disney songs. Ik had verwacht veel jonge gezinnen met kinderen te zien maar het publiek is heel gemengd. Van opa’s en oma’s die een avond uit zijn tot gezinnen met kinderen vanaf 2 jaar ongeveer. Maar wie is er ook niet opgegroeid met Disney?

Om iets voor 7 gaan we richting onze plek. Wat me direct opvalt is dat het best knus is en niet zo massaal (en groot) als ik had verwacht. Vanaf alle plekken heb je dus goed zicht op de schaatsbaan en hoef je echt niet op de eerste rij te zitten. Mickey, Minnie, Goofy en Donald openen de show en vormen de rode draad gedurende de avond. Ze zijn op zoek naar inspiratie voor een nieuw verhaal en zoeken die in de diverse Disney avonturen die voorbij komen. En dat zijn er nogal wat! Prinsessen als Assepoester, Rapunzel, Ariël, Sneeuwwitje en Tiana zien we al zingend en dansend voorbij schaatsen. We zingen mee met bekende Disney klassiekers als “Laat Het Los”, “Ik Ben Jouw Beste Vriend” en “Hakuna Matata”. Maar ook zien we delen uit Disney•Pixar’s Toy Story, Finding Nemo,  The Lion King, Belle en het Beest en Aladdin. Bente heeft geluk want Frozen komt ruimschoots aan bod. Door een aantal prachtige scenes die gespeeld worden, heb je het gevoel dat de hele film aan je voorbij flitst. Ook de decors die in een rap tempo wisselen zijn prachtig!

Bente heeft de hele avond haar achterleuning niet aangeraakt want ze zat op het puntje van haar stoel, compleet in het verhaal en genietend van het licht, het geluid, de indrukwekkende dansen. Je vergeet bijna dat de figuren ook nog op schaatsen staan. Ontzettend mooi om te zien! Zelfs manlief was onder de indruk! Wat vliegt de tijd voorbij! Na een uur is er een pauze van 20 minuten waarin je wat lekkers kunt halen. Om iets voor 9 is het afgelopen en gaan, na een prachtige finale, de lampen aan. Bente vraagt direct: “Gaan we morgen weer?” Het was onze eerste Disney on Ice show maar zeker niet de laatste! Van de mensen om ons heen (die jaarlijks gaan) hoor ik dat dit één van de mooiste Disney on Ice shows was van de afgelopen 10 jaar.

Iedereen die kaartjes heeft voor deze kerstvakantie wens ik een hele fijne avond! We horen graag wat jij ervan vond!

 

Disney On Ice viert 100 Years of Magic is deze kerstvakantie nog te zien op:

21-26 december 2016–Jaarbeurs Utrecht

28-31 december 2016–RAI Amsterdam

Kijk voor meer informatie op: www.DisneyOnIce.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 9 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply