GIRL Mandy MUSTHAVE

Classy Plisse

6 december 2016
text

Musthave: de plisse rok

Move over tutu’s! De plisse rok is terug! De rok met de kenmerkende smalle plooien domineert het huidige modebeeld. Jarenlang had deze rok het stempel oudbollig, maar nu beleeft het een ware comeback.

De wijde tulen rok, bij voorkeur in het zwart, zagen we vorig jaar overal. Senna heeft ook een zwart exemplaar en ik vind het nog steeds heel mooi!  Maar we zien deze winter dat de tutu met een sneltreinvaart wordt ingehaald door de plisse rok.

In deze blog zag je Senna al in deze geweldige plisse rok van Nobell (2). De combi met het biker jasje maakte van de outfit een ware eyecatcher. Maar er zijn meerdere exemplaren die je echt gezien moet hebben. Op het eerste gezicht lijken ze misschien wat op elkaar, maar door het gebruik van verschillende materialen heeft elke rok iets bijzonders. Zo is de rok van de laatste levering van Nik & Nik (1) helemaal partyproof (zo leuk voor de feestdagen!). De fake leather plisse rok (5) van Guess is ook zo’n musthave, juist door de tegenstelling van het klassieke plisse en de stoere uitstraling van het leer. Niet zo gek dus dat deze ook hoog bovenaan mijn dochters verlanglijstje staat voor Kerst!

Wij zijn benieuwd, voor welk exemplaar ga jij?

Shoppen:

  1. Zilver Nik & Nik
  2. Plisse rok Nobell
  3. Metallic Flo
  4. Navy Rebelle
  5. Guess fake leather

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply