BOY Mandy MUSTHAVE REVIEWS

Limited Edition sweaters van Chaos & Order

15 november 2016
carlos-fuentes

Chaos & Order: Dé musthave sweater voor deze winter

Een hele koude winter gaat het worden volgens de weersvoorspellingen die voorbij kwamen op mijn nieuwsoverzicht. Laat die koude winter maar komen, dat maakt ons helemaal niks uit als we maar goed voorbereid zijn. Elk seizoen heeft iets moois en wij houden wel van sweater weather, mits die sweater er fashionable uitziet natuurlijk!

De makers van Chaos & Order weten door hun jarenlange ervaring wel wat in de smaak valt bij onze kids. Door het veelvuldig gebruik van kleur, -de meest bijzondere kleurencombinaties zie je voorbij komen in hun collecties- weten ze altijd de meest vrolijke, kindvriendelijke en draagbare outfits te leveren. Wat zo fijn is aan dit merk, is het gebruik van de sweatstof, dat altijd zacht en comfy aanvoelt. Het belemmert mijn beweeglijke kleuter niet in zijn dagelijkse bezigheden, en dat zijn er heel wat. Hij rent, klimt en klautert heel wat af op een dag kan ik je vertellen. Het merk valt mooi smal, wat dus helemaal perfect past bij mijn tengere mannetje.

Speciaal voor de boys heeft Chaos & Order vorige week deze gave Limited Edition sweaters uitgebracht. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, felgroen, legergroen, rood en wijnrood. Onze keuze viel meteen op het legergroene exemplaar, simpelweg omdat ik hou van de kleur bij Julian. Een stoere kleur, die vrijwel overal goed mee matcht. De sweater is van zacht katoen en heeft een all-over print van parachutisten. De boorden bij de mouwen zijn opvallend door het contrast met het rode garen. De patch aan de voorkant met de tekst ‘Order to freestyle’ vormt een echte blikvanger. Vandaag kiezen we voor de combi met rode Adidas sneakers en een jeans van Zara. Een mooie, smal vallende jeans met bretels en camouflageprint bij de omslag. Julian is dol op zijn nieuwe sweater en dit wordt ongetwijfeld zijn kerst-outfit!

Vind jij deze sweater ook een echte musthave? Wij zijn heel benieuwd, voor welke kleur ga jij?

Shoppen:

De sweater is o.a. verkrijgbaar op de website van Chaos & Order. Hier vind je een overzicht van de beschikbare kleuren en zie je de gehele collectie.

Maatinfo:

Julian is 1.12 m en draagt de sweater in maat 110/116. De sweater valt hem nog iets ruim, maar omdat de winter nog moet beginnen heeft hij wat groeiruimte.

Limited Edition sweater

Limited Edition sweaterLimited Edition sweater

Limited Edition sweater

 

Limited Edition sweatersLimited Edition sweater* Sponsored Post


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply