STARS

Shopaholiek kerst stars

22 december 2015
Anouk (1)

ONZE STARS STRALEN VANAVOND IN HUN KERST OUTFIT!

Regelmatig laten we jullie ingestuurde foto’s zien van jullie eigen kids in een bepaald merk of thema. Vandaag showen de kinderen hun kerstoutfit. Ons covermodel is Anouk in een geweldig jurkje van Tumble ’n Dry.

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een geweldig leuk nieuwjaar. Heb je tussen alle kerstdrukte door nog tijd om op ons blog te kijken, doe dat dan zeker. Wij hebben namelijk allerlei leuke blogs voor jullie klaar staan. Onze potentiële gastbloggers hebben hun blogs klaar en natuurlijk zijn wij benieuwd naar jullie mening. En we hebben ook heel veel leuke blogs gemaakt tijdens ons bezoek aan de winter Efteling (echt een kerstvakantie aanrader). Hiermee sluiten wij het winterseizoen af. Op naar de zomer met daarin natuurlijk ook weer heel veel stars.

Aimee

Aimee

Bente en Wisse

Bente en Wisse

Processed with MOLDIV

Benthe

Bibian en Bodille

Bibian en Bodille

Bobbie

Bobbie

Celina

Celina

Chris

Chris

Elise en Laurens

Elise (“ons” Mim-Pi model) en Laurens

Fae

Fae

Finn en Deviën

Finn en Deviën

Hailey & Zoë

Hailey en Zoë

Jonah Fee 1

Jonah Fee

Jorg

Jorg

Livia & Sammie 2

Livia en Sammie

Lukas en coen

Lukas en Coen

Mila

Mila

Milan en Evi

Milan en Evi

Milan en Larissa

Milan en Larissa

Noa

Noa

Renzo

Renzo

Ruben

Ruben

SONY DSC

Saar en Noah

Sam

Sam

Sanne

Sanne

Sarah

Sarah

Sten

Sten

Processed with MOLDIV

Thije

Cairo Lily

Lily en Lily woont in Cairo, vandaar de zomerse kerstoutfit

Jasmine uit Cairo

Jasmine uit Cairo


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply