STARS

WAAAW: Shopaholiek Stars

28 november 2015
Inoa

ONZE STARS STRALEN VANAVOND IN WAAAW!

Regelmatig laten we jullie ingestuurde foto’s zien van jullie eigen kids in een bepaald merk of thema. Vandaag showen de kinderen de collectie van WaaaW. Ons covermodellen zijn Faye, Inoa en nog een snoepje waar ik de naam niet van weet.

Voor de volgende keer zoeken we stars in hun kerstoutfit. Heb je de outfit al compleet dan kun je een foto van je kind samen met de naam mailen naar annemarie@shopaholiek.nl. Ben je er nog niet klaar voor, in december plaatsen we hiervoor nog een oproep.

AIMEE

Aimee

Angel

Angel

Bente 2

Bente

Bente 3

Bente

Emma

Emma

Esra 2

Esra

Evy

Evy

Feline & Noëmi

Feline & Noëmi

Indy

Indy

Janne-Gre 2

Janne-Gre

Kyara ook winnaar WAAAW

Kyara ons WaaaW winnares

Lara

Lara

Luca,

Luca

Noa

Noa

Pien 3

Pien

Pleun 2

Pleun

Puck 3

Puck

Puck 4

Birgit

Puck waaaw

Puck

Sage

Sage

Skye 2

Skye

Tess

Tess

20151120_131802 IMAG1810 image3 IMG_9167   unnamed (2)

image1

Gwen


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply