STARS

Shopaholiek Stars in dierenprintjes

18 oktober 2015
Ferra

ONZE STARS STRALEN VANAVOND IN DIERENPRINTJES!

Elke week laten we jullie ingestuurde foto’s zien van jullie eigen kids in een bepaald merk of thema. Deze week showen de kinderen kleding met dierenprintjes. Ons covermodel deze week is de mooie Ferra, met een zebra op je shirt en tijgerprintje op je jas, ben je echt gek op dierenprintjes.

Voor volgende week zoeken we stars in de Flo wintercollectie 2015. Je kunt een foto van je kind samen met de naam mailen naar annemarie@shopaholiek.nl.

deena

Deena

Denver 1

Denver

Floortje (5) en Willemijn (3) 2

Floortje (5) en Willemijn (3)

Hailey

Hailey

Jim 4

Jim

Luana

Luana

Puck 2

Puck

Silven 1

Silven

Tijn

Tijn

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply