STARS

Shopaholiek Stars in Dutch Dream Denim

3 oktober 2015
Bente

ONZE STARS STRALEN VANAVOND IN DUTCH DREAM DENIM!

Elke week laten we jullie ingestuurde foto’s zien van jullie eigen kids in een bepaald merk of thema. Deze week showen de kinderen de wintercollectie van Dutch Dream Denim. Ons covermodel deze week is Bente. Bente draagt het gave spijkerpak, hij staat haar echt super mooi.

Voor volgende week zoeken we stars in een fake fur jasje. Je kunt een foto van je kind samen met de naam mailen naar annemarie@shopaholiek.nl.

Améa

Améa

Anouk

Anouk

Benthe 2

Benthe

Esra

Esra

Joab

Joab

Kiki

Kiki

Milan

Milan

Roan

Roan

Saar

Saar

20150905_161723

Sare

Sare


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply