BOY GIRL STARS

Stars: Shopaholiek Stars in Ninni Vi en MortenZ

12 september 2015
a 0

ONZE STARS STRALEN VANAVOND IN  NINNI VI EN MORTENZ

Elke week laten we jullie ingestuurde foto’s zien van jullie eigen kids in een bepaald merk of thema. Deze week showen de kinderen Ninni Vi en MortenZ. Ons covermodel deze week is Sarah, wat een mooie meid in één van de populairste Ninni Vi jurkjes.

Voor volgende week zoeken we stars in de nieuwe collectie van Br@nd for Girls. Je kunt een foto van je kind samen met de naam mailen naar annemarie@shopaholiek.nl.

a 1 A 2 A 3 A 4 A 5 A 6 A 7 A 8 A 9 A 10 A 11


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply