MUSTHAVE

MUSTHAVE: HEMA reflecterende jas

31 augustus 2015
MUSTHAVE (12)

HET IS ZOVER: ALLE KINDJES ZITTEN WEER OP SCHOOL

En dat betekent natuurlijk ook dat alle kindjes weer op de fiets stappen ’s ochtends. We willen allemaal dat onze kindjes veilig op school aankomen.  We leren ze dus netjes fietsen, uit te kijken met oversteken en goed op te letten in het verkeer. Goed links en rechts kijken bij het oversteken en we roepen waarschijnlijk allemaal: “Kijk je goed uit  lieverd?!”

Nu de winterperiode er aan komt is het ’s ochtends dadelijk weer schemerig en soms zelfs gewoon nog donker. Als het dan ook nog eens regenachtig weer is zijn dat extra gevaarlijke omstandigheden. Ik ben altijd weer blij als ze veilig thuis zijn. Herkenbaar?

Deze week kreeg ik de reclamefolder van HEMA binnen en zag ik dat er refelecterende jasjes in de aanbieding waren. Precies op het juiste moment. Die ben ik direct gaan halen voor allebei mijn kinderen. De twee jongste gaan dan nog wel niet alleen op de fiets, maar ook als ze naast mij fietsen heb ik graag dat alle auto’s mijn kinderen goed zien. Veiligheid voorop! Maar… als Shopaholiek heb ik natuurlijk wel graag dat mijn kindjes er leuk bij lopen en als het even kan, nog voor een leuke prijs ook.

De jasjes zijn echt cool!  De kinderen zelf vinden ze ook leuk. Vooral het reflecterende effect vinden ze geweldig. Dit zijn van die jasjes die je gewoon eigenlijk op de kapstok moet hebben hangen.

hema1

In deze opvallende, reflecterende jasjes ben je altijd goed zichtbaar. Dat is niet alleen superleuk, maar ook superveilig. Daarnaast zit er een bamboo vulling in, 2 steekzakken, een binnenzakje en elastiek in de capuchon. Als het licht op het jasje schijnt, reflecteert dit waardoor je in het donker erg goed zichtbaar bent, handig en veilig voor op de fiets.

De jassen zijn er vanaf maat 86/92 t/m 158/164 en zijn warm genoeg voor de winter.

De jasjes kosten € 25,- en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.

Meestal gaan dit soort jasjes snel over de toonbank, zeker voor deze prijs. Dus mocht het jasje bij jou in de winkel uitverkocht zijn check dan een de website van HEMA, daar zijn ze waarschijnlijk nog wel verkrijgbaar.

SHOPPEN: HEMA reflecterende jassen voor € 25,-

hema3

hema4

hema6hema7hema2

Schermafbeelding 2015-08-28 om 15.09.56

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mireille 8 september 2018 at 20:50

    Hoi, in het kader van durf te vragen, weet je misschien of deze jassen nog ergens te koop zijn of doe je ze misschien zelf tegen vergoeding weg? Ik ben naarstig op zoek naar deze jassen. Alvast bedankt! Groet, Mireille

  • Leave a Reply