BOY REVIEWS

Review: Thijs in MortenZ

27 augustus 2015
MY ESCAPE (1)

BAGGY, COMFY EN HIP IN MORTENZ

Thijs is echt dol op sweatpants. De eerste die ik ooit voor hem kocht was van MortenZ. Daarna was ook ik om. Inmiddels hebben we elk seizoen een aantal exemplaren in de kast van verschillende merken, maar MortenZ ontbreekt nooit. De kleuren en pasvorm van MortenZ passen gewoon echt bij Thijs.

Er is alleen één klein probleempje, mijn stoere bink zit met zijn 130 centimeter tussen de maten in. Maat 122/128 kan in de lengte niet meer. En in maat 134/140 heeft hij meer dan genoeg groeiruimte en het is ook vaak wat wijd. Wij kunnen dus kiezen tussen hoog water of hip baggy ;). Maar ik roep bij deze wel alle merken op: stop met dubbele maten. Zijn jullie het daar mee eens?

Wij stylen Thijs zijn gave set van MortenZ af met een paar heerlijke, stoere winterbooties van Clic!. Zo’n wat hoger model, gevoerd met zacht bont, hebben we eigenlijk elke winter wel. De booties maken zijn look helemaal compleet.

 

SHOPPEN: MortenZ shop je o.a. via www.kekkekids.nl

Ons oordeel:

  • Prijs: Nog niet bekend…
  • Kwaliteit: De broek is echt heerlijk zacht, dik en stevig. De longsleeve is mooi glad en stevig.
  • Pasvorm: De longsleeve valt netjes op maat en best smal weer. De broek valt ook op maat, voor mijn smallie wel wat wijd.
  • Draagcomfort: Tien plus volgens Thijs.
  • Minpunt: De broek heeft geen knoopsgat elastiek en dat heeft Thijs wel nodig. Wel heeft de broek lusjes voor een riem, dus zo hebben wij dat opgelost.
  • Pluspunt: Voor Thijs is dat het comfort, voor mij dat comfort samen kan gaan met een coole look.

IMG_7394 IMG_7454 IMG_7503
Untitled design (2)IMG_7457 IMG_7479
Untitled design (3)IMG_7499


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply