GIRL REVIEWS

Review: Linde in NONO Tween wintercollectie 2015/2016 part II

20 augustus 2015
IMG_7179

LINDE IN EEN STOERE JURK VAN NONO

Vandaag draagt Linde een super stoer jurkje van NONO met een gave foto print. Het jurkje is afgewerkt met mooie glitterboordjes die je bij veel items in hun collectie terug ziet. Ook heeft het jurkje een leuk sierkoordje. In verband met het fake-leather gilet, waar wij deze set mee combineren, hebben wij het koordje even achterwege gelaten.

Het fake-leather gilet van NONO is heerlijk zacht en geeft de set net wat extra’s. Ook fijn aan het gilet is dat het niet super dik is. Dat draagt wel zo lekker en de meeste kinderen hebben het vrij snel warm. De maillot/legging, met zijn streepjes boven de knie, stal gelijk mijn hart. Staat gaaf toch?

NONO heeft nog veel meer gave jurkjes en rokjes in haar collectie. Een rokje in fake-fur of een jurkje met fake-fur accenten. Veel glittertjes en super leuk, de longdress die afgelopen zomer enorm hot was, zie je ook weer terug. Shoppen kun je bijvoorbeeld hier: NONO

Lindes kleding komt uit de NONO Tween lijn. Deze lijn is verkrijgbaar vanaf maat 116 en bestemd voor de wat grotere meisjes. Is jouw dametje wat kleiner dan slaag je vast bij de NONO Girl lijn.

Ons oordeel:

  • Prijs:  Jurk € 49,95 en fake-leather gilet € 59,95
  • Kwaliteit: Alle kleding is van mooie, stevige en toch zachte stoffen gemaakt.
  • Pasvorm: Linde is nu 116 cm en draagt maat 116, deze maat zit perfect.
  • Draagcomfort: Heerlijk zacht en comfortabel
  • Minpunt: Het gilet pluist wel, ik ga er vanuit dat dit na een paar keer dragen en wassen minder wordt.
  • Pluspunt: Het model van de jurk, lekker stoer.

IMG_7140 IMG_7142Untitled design (4)IMG_7175 IMG_7204 IMG_7209


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply