GIRL REVIEWS

Review: Back to school met MyMepal en Zebra Trends

16 augustus 2015
IMG_7078

TOO COOL FOR SCHOOL MET MYMEPAL EN ZEBRA TRENDS

De vakantie zit er al weer op voor mijn schatjes. En wat zijn de weken voorbij gevlogen. Vooraf kijk ik er soms stiekem een beetje tegenop, zes weken de kinderen thuis, dan hoor je vaak mama, mama, mama. Maar het was gelukkig reuze gezellig, heerlijk weer, lekker op vakantie geweest en gezellige uitstapjes gemaakt.

Elke zomervakantie vind ik het ook weer tijd voor een nieuwe tas en een nieuwe lunchbox en al wat daar bij hoort. De tassen zijn bij ons na een jaar meestal wel op en anders ben ik er wel op uitgekeken. En ook van de broodtrommels is de glans wel af. Voor de nieuwe trommels heb ik me wel voorgenomen ze niet meer in de vaatwasser te doen.

Want wat is Linde haar set van broodtrommel, beker en fruittrommeltje gaaf hè? Ben gewoon een beetje in love. De set is van het merk Mepal. Denk bij iedereen wel bekend om haar oerdegelijke broodtrommels en niet lekkende bekers. Verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleurtjes of met plaatjes van populaire figuren voor kinderen. Het is misschien wat minder bekend dat je op hun site MyMepal ook zelf een ontwerp kunt maken.

En dat heb ik gedaan, echt super leuk. Je kunt zelf de kleur van de trommel, het deksel, de rand en het ovaaltje kiezen. Daarnaast kun je het deksel versieren met een achtergrond, plaatjes en tekst. Ze hebben zelf al allerlei leuke plaatjes en achtergronden klaar staan. Maar je kunt ook net als ik zelf een achtergrond kiezen of bijvoorbeeld een foto uploaden.

Ik heb mijn achtergrond gevonden via Google afbeelding, het is een behang van Pip Studio. Linde heeft het ook op haar kamer en ze is er helemaal happy mee. Heel handig aan de website van MyMepal vind ik dat je een melding krijgt als je afbeelding niet de juiste kwaliteit heeft.

Met zo’n originele broodtrommel hoeft er eigenlijk geen naam op. De kans is natuurlijk super klein dat iemand precies dezelfde heeft. Maar ik vond het toch leuk om op zowel de lunchbox als de beker haar naam te zetten. Tot slot heb ik bij het ontwerpen ook opgelet dat de set zou passen bij haar super leuke tasje van Zebra Trends.

SHOPPEN:

Lunchbox en beker: MyMepal

Schooltal: ZEBRA

IMG_7084 IMG_7086 IMG_7089 IMG_7090

IMG_7076

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply