Anouk MEET US

Anouk

19 april 2015
Anouk

Hi! Ik ben Anouk, moeder van Thije (9), Benthe (7) en rode krullenbol Norah (4). We wonen in het midden van het land in een prachtig oud vestingstadje.

Toen oud-Shopaholiek Annemarie mij begin 2016 vroeg te gaan bloggen voor Shopaholiek, hoefde ik niet lang na te denken. Schrijven is altijd mijn werk geweest en kinderkleding is mijn passie, dus die combinatie is op mijn lijf geschreven! Bloggen voor Shopaholiek bleek nog leuker dan gedacht, ik haal er erg veel energie en inspiratie uit. Het maken van de foto’s is steeds weer een feestje, ik tover mijn huiskamer om tot een mini fotostudio en ga aan de slag. Hoewel er nog genoeg te leren valt qua belichting, camera-instellingen etcetera is het altijd weer super om te zien wanneer de foto’s zijn geworden zoals ik ze had bedoeld. Ik heb het geluk dat de kinderen het prima vinden om op de foto te gaan en ze helpen me graag de leukste setjes te laten zien. Vooral Benthe maakt er een feestje van, al is stilstaan soms wel een beetje lastig voor mijn stuiterbal.

Mijn stijl is uiteenlopend, met zulke verschillende kinderen liggen er dan ook diverse stijlen en merken in hun kledingkasten. Compleet gehuld in één merk is natuurlijk prachtig, maar ook het combineren van diverse merken (mix and match) kan inspirerende outfits en plaatjes opleveren.
Naast de kidsfashionblogs deel ik ook graag bijzondere uitjes, mooie reizen en persoonlijke verhalen met de volgers van Shopaholiek.

Facts

  • Passie voor kindermode, schrijven en fotografie.
  • Een stoere boy en twee eigenzinnige dametjes, alle drie heel verschillend, maar toch ook duidelijk familie.
  • Al ruim twee jaar blogger voor Shopaholiek met nog evenveel plezier als toen ik begon.
  • Kort en bondige schrijfstijl, to the point met de nodige zelfspot.
  • Onderscheidende blogs met altijd een persoonlijke touch.
  • Mijn stijl is uiteenlopend, van girly en stoer tot sportief en classy.
  • Met ruim 1700 betrokken volgers ben ik ook privé actief op Instagram. Volg mij via @anouk_klaassen. Op dit account komen alle blogs nog eens extra voorbij.

Hieronder een aantal van mijn blogs van het afgelopen seizoen. Wil je alles bekijken klik dan hier.

Interesse in een samenwerking? Mail dan, geheel vrijblijvend, naar anouk@shopaholiek.nl.

Untitled design (18)

Ninni Vi Limited

Chaos and Order / Miss Chaos

LOOXS Revolution via KIXX Online

Untitled design (19)

Chaos and Order

Dutch Dream Denim

Opposuits via The Kids Republic

Untitled design (20)

Chaos and Order

LE BIG

Retour via The Kids Republic

Untitled design (21)

Vingino via The Kids Republic

Indian Blue Jeans

Ninni Vi

Untitled design (22)

LE BIG

Dutch Dream Denim / Zebra Trends

ShowOffs


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply