Barbara MEET US

Barbara

19 april 2015
Shopaholiek Barbara

Hi, ik ben Barbara en ik heb een echt meidengezinnetje met drie dametjes in de dop: Bobbie (8), Zonne (6) en Nova (3). M’n man voelt zich de koning te rijk met al z’n vrouwen! Wij wonen in het midden van Nederland in een prachtig oud vestingstadje. Het is echt ons thuis en ik zie ons hier niet snel weggaan. De passie voor mode was er al, maar met deze schare aan meisjes zit ik helemaal in de kidsfashion. Wat is kindermode toch geweldig!

Toen ik het aanbod kreeg te bloggen voor Shopaholiek hoefde ik daar maar heel even over na te denken. Nu pas merk ik ook hoe blij ik word van schrijven! Foto’s maken deed ik vaak al iedere dag met heel veel plezier. De liefde voor fotografie was er, maar wordt door Shopaholiek absoluut meer en meer. Kijk maar eens op mijn instagram @barbara.vanschaik. Elke dag post ik wel een outfit foto van één van mijn meiden. Je begrijpt dat ik deze trend samen met het bloggen stevig doorzet! Heerlijk!

Mijn passie is om te mixen & matchen met verschillende merken, zodat er een verrassende look ontstaat. Ik houd van mooie stoffen en het combineren van verschillende stijlen. Een vleugje urban vind ik geweldig. Ik krijg enorm veel energie van een review schrijven en als ik daarna een inspiratiebron ben voor een ander is mijn missie helemaal geslaagd. Ik kan laaiend enthousiast zijn over een outfit en er echt van genieten als ze het aan hebben. Ook schroom ik niet om een persoonlijke blog te schrijven. Juist heerlijk om ervaringen te delen, toch?

Facts

  • Drie meiden, die het super vinden om voor de camera te staan
  • In mijn foto’s probeer ik emotie te vangen met de juiste dynamiek
  • Fashion speelt de hoofdrol, maar het totaalplaatje moet plezier uitstralen
  • Al ruim anderhalf jaar blog ik met passie en veel enthousiasme bij Shopaholiek
  • Creativiteit staat voorop
  • Ik schrijf ongeveer 2 blogs per week
  • Mijn schrijfstijl is laagdrempelig met een grappige noot
  • De blog waar ik nu het meest trots op ben, is de blog van de drie zusjes in Dutch Dream Denim
  • Mijn styling herken je aan girly, maar wel met een stoere touch en zeker verrassend gemixt
  • Op mijn privé instagram heb ik ruim 2000 volgers.

Hieronder zie je een aantal blogs, die ik heb gemaakt.

 

Nova Meet Us-2Moodstreet

Just Rebelz

émile et ida

Zonne Meet Us-3Soft & Jolly

Brand for Girls

Hasbro

Bobbie Meet Us-2

Soft Gallery by Adorablekidzz

Dutch Dream Denim

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply