Geen categorie

Shoppen! Pardouce Baby-en Kinderkledingwinkel in Middelburg

13 augustus 2014

Tijdens mijn vakantie kan ik natuurlijk ook gewoon lekker doorgaan met shoppen, want het is tenslotte nog steeds sale en zoals bekend ben ik grote fan van de uitverkoop. Al vind ik het wel een beetje lastig worden want de winterkleding vliegt me om de oren en daar zitten ook weer zulke leuke items tussen die natuurlijk ook niet mogen ontbreken in de kast. En zo blijven we natuurlijk lekker bezig 🙂

Vanmorgen had ik een shopdagje in Middelburg gepland. Wat een leuke stad! Zeker een aanrader met leuke winkeltjes en gezellige terrasjes.

De eerste winkel waar ik binnen stapte was gelijk raak: al mijn favoriete merken in 1 shop: Pardouce Baby- en Kinderkleding. Dit is zo’n winkel waar je hebberig van wordt,  Ik wist al: dit gaat geld kosten! Goed besteed geld natuurlijk, want wat heb ik leuke spulletjes gescoord voor mijn jongste zoon in de uitverkoop en toch ook al items van de nieuwe collectie (vooral Retour en de longsleeves van FunkyXS voor jongens zijn te gek!) Ik kan het maar vast hebben :). Volgende keer is mijn dochter aan de beurt en ik weet nu al zeker dat we daar met een volle tas vandaan gaan. Ik word blij van deze winkel!

Pardouce Baby- en Kinderkleding verkoopt o.a. mijn favoriete merken Claesen’s, FunkyXS, Ninni Vi, Mortenz, Retour en Gypsetstyle (hier probeer ik later over te bloggen, dit zijn hele stoere armbanden) en nog vele andere leuke merken. Ze zitten op de Langeviele 12 in Middelburg. Zeker niet overslaan want behalve hippe kleding en een verzorgde winkel ben ik ook nog eens ontzettend vriendelijk geholpen door de eigenaresse. Ik kom terug. Zeker weten!

Pardouce Baby- en Kinderkleding shop je gewoon in de winkel of via de website: Pardouce Online


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply