MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Tijd voor schoenkadootjes, maar dan voor de mama’s

14 november 2019
Schoenkadootjes

Kleine schoenkadootjes, maar oh zo fijn om te krijgen!

Het is weer zover, Sinterklaas komt dit weekend aan in Nederland. De kids mogen hun schoentjes weer zetten in afwachting van schoenkadootjes, maar ‘what about us‘? Haha, nee ik zie het al voor me, dat hebben wij ook nooit gedaan. Maar het is wel de tijd om zo langzamerhand te gaan hamsteren voor pakjes-avond. Soms weet je het even niet en dan hebben wij hier voor jullie een paar tips. Kleine en fijne kadootjes om op je verlanglijstje te zetten!

  1. Bij Kruidvat kun je behoorlijk goed slagen voor van alles! Maar wat koop je misschien niet voor jezelf, maar is wel leuk om te krijgen? Wat denken jullie van een lippenscrub die alle dode huidcellen en velletjes verwijderen, om de lippen vervolgens te verwennen met coconut Oil balsem? Het lijkt mij heerlijk! Of een lekker “peel-off” maskertje om schoon en sprankelend de feestdagen door te komen? Zo zag ik laatst ook nog wat grappigs, namelijk ‘nail-tape / peel-off’. Dit is een gemakkelijk hulpmiddel om perfect gelakte nagels te krijgen zonder te morsen op de nagelriemen en het verzorgt nog ook!Schoenkadootjes
  2. En dan van Urtekram van alles om ons lijf te verzorgen! Ik ben zelf gek op de Green Matcha lijn. Ze hebben van alles, maar ik heb standaard de Cream Wash, ideaal om snel een schoon gezicht te hebben, de Cellulite scrub, heerlijk voor onder de douche, en voor erna de Body-Milk, die veel energie geeft. Echt een fijne serie om na gebruik met een gevoel de badkamer uit te stappen.Schoenkadootjes
  3. Houden we van Bling Bling, dan hebben we nog een leuke. Wil je dat het niet te duur is, maar je wilt wel shine & bright aan de kerstdish schuiven, dan is Danicci het juiste kado voor jou. Het zijn sieraden die je zelf kunt samenstellen door de kleur en de knopjes helemaal zelf uit te kiezen. De keuze is reuze laten we maar zeggen, maar daarvoor hebben ze ook een aantal inspiratie-ideeën. Wil je er nog meer van zien, dan kun je ook even op mijn Instagram-account kijken.Schoenkadootjes
  4. Ja en dan heb ik nog een goede! Bij Meester Design Store in Zwijndrecht kun je de leukste kadootjes kopen van kleding tot allerlei woonaccessoires. Echt hele toffe en bijzondere dingen hebben ze daar voor hem en haar!
  5. Wil je echt nog een feestelijke jurk of outfit aanschaffen, kijk dan eens op de website van Amé boutique! Zij hebben echt mooie kleding voor leuke prijzen, maar ook in het duurdere segment. Sowieso de moeite waard om even naar te googelen.
  6. Voor een mooi boek ga dan naar “Karakter Uitgevers“. Zij hebben een grote variëteit aan boeken ook voor hem en haar! Straks tijdens de vrije dagen even wegzakken met een goed boek, ik houd ervan!

Nou volgens mij heb ik jullie genoeg handvatten gegeven en kom je al een heel eind op het verlanglijstje.

Succes dit weekend en met de komende feestdagen in het vooruitzicht!


Facebook Comments


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply