MAMA-INSPIRATIE Marieke

Ibu Jewels, leuk om te blijven combineren!

26 augustus 2019
Ibu Jewels

“Handmade Jewelry with Passion” – Ibu Jewels

Zoveel positieve reacties als ik heb gekregen op deze super leuke, maar zeker ook charmante, mooie armbandjes van Ibu Jewels, was totaal niet onverwachts. Ikzelf viel als een blok voor deze bandjes. Je kunt ze met veel tegelijk, maar ook op zichzelf dragen.

De armbandjes van Ibu Jewels worden op Bali gemaakt door dames met een totale passie voor hun werk. Dat kun je ook wel zien, ieder stuk is een kunstwerkje op zich. Ibu staat voor “vrouw”. Het is een mooie gedachte dat dit sieraad gemaakt is door vrouwen voor vrouwen.

Deze armbandjes kun je zowel sportief als chic dragen. Je kunt ze aanpassen qua kleur bij iedere creatie. De simpele fijnere kettinkjes zijn ook leuk om bij je horloge te combineren. Meerdere variaties en toepassingen zijn mogelijk, dat maakt deze bandjes zo ongelooflijk veelzijdig.

In de nieuwe collectie zijn herfstkleuren opgenomen. De goudkleurige zijn natuurlijk geweldig straks voor de feestdagen. Dat maakt Ibu Jewels nogmaals zo ongelooflijk uniek, je raakt er eigenlijk nooit op uit gekeken. Als ik ze draag, trekt het ook mijn aandacht. Ik vind ieder bandje mooi op zichzelf, maar te leuk om te kunnen combineren.

IMG_2929

Herfsttinten

IMG_2931 IMG_2932


Facebook Comments


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply