Family GIVE-AWAY Marieke

WINNAAR GIVE-AWAY MADURODAM “ZO GROOT IS ORANJE”

3 juli 2019
entree

Heb jij gewonnen?

Een week geleden mochten wij 4 entreekaarten voor een dagje Madurodam weggeven, met daarbij natuurlijk een bezoek aan de nieuwste attractie Zo groot is Oranje!  Heb jij een voetbalfan in huis die heel graag even in de huid van een prof treedt, dan heb jij misschien geluk want de winnaar van deze actie is geworden:

Imar Bouwman

Jij bent de winnaar van 4 entreetickets voor Madurodam!

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs!! Stuur je ons even een privé bericht via messenger t.a.v Marieke? Vermeld hierbij dat het om de Madurodam winactie gaat,  dan zorgen wij ervoor dat de tickets zo snel mogelijk jouw kant op komen.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hou Shopaholiek in de gaten, want binnenkort volgen nog veel meer leuke winacties!

Deze give-away is mede mogelijk gemaakt door  MADURODAM.

Klik hier om een kijkje te nemen op de website en plan alvast je dagje uit!

Liefs, Marieke


Facebook Comments


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply