Barbara GIVE-AWAY

Winnaar Indian Blue Jeans

20 januari 2019
11.header

De afgelopen week kon je meedoen en dus een kansje wagen om een shoptegoed te  winnen van Indian Blue Jeans van maar liefst van €50,-! Hoe heerlijk is dat om zo het nieuwe seizoen te beginnen. De winnaar is bekend! 

SUSAN UMMENTHUM

Van harte gefeliciteerd met je prijs. Neem je even contact op met Barbara via barbara@shopaholiek.nl of stuur een DM via Instagram naar barbara.vanschaik? Dan zorgt zij dat je shoptegoed jouw kant op gaat. Heel veel plezier ermee en iedereen super bedankt voor het meedoen!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Indian Blue Jeans

Wil je Zonne, haar zusjes en Barbara volgen op Instagram. Kijk dan op barbara.vanschaik


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply