BOY KIDS FASHION Mandy

Drie herfstlooks voor boys

13 september 2018
Herfstlooks

Pick your favorite

Nu de meeste merken hun wintercollecties hebben uitgebracht wordt het hoog tijd om de kledingkasten aan te vullen. Ik heb een hele goeie reden, want bijna de hele garderobe van mijn zoontje is te klein geworden na een mega groeispurt. Helaas groeit hij alleen maar in de lengte en wordt het vinden van goeie broeken alleen maar moeilijker. Een extra uitdaging dus, en tips zijn nog steeds welkom;-)

Ver hoef ik niet te zoeken, want we zijn al getrakteerd op heel wat moois. Dat maakt het kiezen dan wel weer wat lastiger. Een goeie jeans als basis mag nooit ontbreken. Sterker nog, als ik er één vind die mijn zoontje goed past koop ik hem het liefst in meerdere kleuren. Het Vingino shirt met raglan mouwen en de rode Vans geven de eerste outfit een 80’s sausje. De kleuren okergeel en bordeauxrood trekken me erg aan dit najaar, daarom viel mijn oog op deze hoody van Scotch. De hoody heeft een verwassen print aan de voorkant en combineert zo goed met de baggy sweatpants. Voor jongens is er qua kleding wat minder variatie dan voor meiden, daarom vind ik het leuk om af en toe een jasje of sweatvestje toe te voegen aan een outfit. Dit exemplaar is zó tof door de drukke print en de kleurencombi blauw en geel. Een donkerblauwe jogg eronder en jouw boy is too cool for school!

Shoppen
Shirt met raglan mouwengrijze skinny jeansrode Vans sneakers

Hoody – baggy sweatpants zwarte sneakers

Vestblauwe sweatpantsgele sneakers

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply