BUDGET

Budgettip: een hippe winterjas

18 augustus 2018
Untitled design

ALLEMAAL HOLLEN NAAR DE WINKEL

Er staat namelijk weer een te gekke budgettip voor je klaar. Onze volger Leanne was met haar dochtertje Naeva bij de Hema en vond daar een te gekke winterjas. Lees en kijk je mee?

De afgelopen twee winters heb ik voor Naeva een lekker pluche bontjasje gehad, we begonnen met een bruine en vorig jaar hadden wij een roze. Dit jaar kon het natuurlijk niet anders dan dat er weer een bontjasje kwam!

Toen ik tegen dit gele jasje aanliep, was ik op slag verliefd . Bont, geel en lekker eigenwijs. Past perfect bij mijn drie-jarige dame.

Het jasje is buiten deze geweldig gele kleur, ook in het roze en in panterprint verkrijgbaar. Waarschijnlijk gaan we voor die laatste ook nog wel over stag ;).

Shoppen

Het jasje valt goed op maat, Naeva is 96,5 cm en draagt maat 98/104. Hij is geschikt als tussenjasje of voor de zachte winterdagen. Je shopt hem hier.

Wil jij ook een gastblog schrijven? Mail dan je idee naar info@shophaholiek.nl.

image2


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply