Barbara BUDGET KIDS FASHION

BUDGETTIP: Luipaard outfit

17 augustus 2018
Luipaard outfit

Check this out een luipaard outfit om van te smullen! We liepen net langs de terStal en tja, dit hing in de etalage en dat begrijp je wel wat wij even gingen doen! Een normale foto is snel geschoten, want ik dacht dit moet ik met jullie delen!

Het pashokje hebben we niet gezien, hup over het shortje even passen (en dan al worstelend het shortje uit;) Bijpassend shirtje erop en voilà, een heel tof setje! Toch te gek of niet? Bobbie wilde het eigenlijk niet meer uitdoen. Je draagt het nu met sneaker of slippers en straks met stoere boots.

Bobbie wilde de totale outfit, ik geef het toe, maar deze mama is gek op het mixen met merken,  dus wij zijn unaniem voor het rokje gegaan en genoeg shirts uit de kast, die hierop zeker niet zullen misstaan!

Houd je helemaal niet van mixen dan ga je natuurlijk ook voor het shirt. De tekst “Wild” in luipaardprint, maakt het setje helemaal af! Vertel, is het iets voor jouw dametje?

Shopinfo

  • Het rokje loopt van maat 110/116 tot en met maat 158/164 en het valt op maat. Het prijsje is leuk! Het shirtje heeft dezelfde maatvoering en ook hierbij is het prijsje zo vriendelijk.
  • Mocht je nu liever voor een kort rokje gaan of misschien wel een jurkje; keuze genoeg en deze items zijn ook enorm hip!
  • Klik hier voor alle info

Barbara

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply