Annemarie GIRL NIEUWE COLLECTIE

AI&KO winter 2018

29 juli 2018
AI&KO winter 2018

ZO REBELS ZAG JE LINDE NOG NOOIT

Special thanks to

Brigitte Feijen

Zo stoer…euh…rebels als in dit blog zag je Linde nog nooit. Zo af en toe doet Linde modellenwerk en onlangs mocht zo voor de lens van Brigitte Feijen verschijnen. Brigitte is een fotograaf die bekend staat om haar graffiti achtergronden en sterke zwart/wit portretten. Ze vroeg Linde om in het zwart gekleed te komen, laat dit nu net de kleur zijn waar Linde niet van houdt en die ze dus niet (zeker niet in de zomer) in de kast heeft hangen. Gelukkig zit de kinderkleding winkel Toff Kidswear bij ons om de hoek en liepen we daar binnen op zoek naar een zwarte outfit. Ik hoopte eigenlijk in de sale wat te vinden, maar de AI&KO winter 2018 collectie was net binnen en zwart van kleur. Gemixt met groen en een tof panterprintje trouwens en heerlijk sportief, echt geweldig leuk allemaal. Nieuwe collectie trekt mij dan, zelfs met 30 graden, toch meer aan.

AI&KO winter 2018

We kozen een zwarte tregging met een brede, groene velvet streep aan de zijkant. Daarop draagt Linde een los zwart shirtje met de tekst rebels. Nu is ze dat helemaal niet en van zwart houdt ze dus ook niet. Maar part of the fun van shoots is het je inleven in de rol die de fotograaf van je vraagt. En dat vindt Linde wel heel leuk, dus stond ze een partijtje rebels te zijn in de Eindhovense berenkuil vol graffiti. Ik mocht meekijken en heb onder andere genoten van deze toffe AI&KO winter 2018 outfit. Niet Lindes smaak misschien, maar ik weet zeker dat veel stoere meiden hier heel blij van worden. En het leuke is dat je nog kunt twinnen met je dochter ook. AAIKO de grote zus van AI&KO heeft ook items in deze stijl in de collectie.

We hadden voor de vorm ook nog een gaaf AI&KO winter 2018 vestje meegenomen, maar je snapt vast dat het gewoon te warm was om deze aan te doen. Maar in de winter is dat natuurlijk wel fijn en zo compleet is de collectie van dit mooie merk wel. De tregging sluit prachtig aan en het shirtje is soepel en losjes van model zonder breed te vallen. Linde is nu 132 centimeter en draagt van AI&KO al een tijdje maat 140. Ik vind het merk iets klein vallen. De AI&KO winter 2018 collectie staat nog niet online bij Toff Kidswear, maar in hun stenenwinkels in Zwolle, Hengelo en Enschede kun je deze wel bewonderen, passen en shoppen.

Meer van Brigitte haar werk bekijken? Volg haar dan hier op Facebook.

AI&KO winter 2018AI&KO winter 2018AI&KO winter 2018

1 (2)


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply