Annemarie SPOTLIGHTSHOP

Welke jongensoutfit kies jij: A, B, C of D?

27 maart 2018
Jongensoutfit

VIER SPORTIEVE JEANSLOOKS VOOR JONGENS

Een tijdje terug showden we vier sportieve jeanslooks voor meiden, je ziet ze hier. We spotten deze toffe outfits bij onze spotlightshop De Kleertjesfabriek.  Natuurlijk mogen de looks voor jongens niet achter blijven.

De Kleertjesfabriek combineert mooie jeansmerken als Indian Blue Jeans en Retour met het iets klassieke Baker Bridge, het net even anders merk Brian + Nephew en het toffe Pepe Jeans. Voor ieder wat wils dus en als gemene deler hebben al deze merken dat ze heerlijk draagbaar zijn.

Wij zijn heel benieuwd in welke outfit je jouw zoon wel ziet lopen. Wordt het voor hem A, B, C, of D?

Shoppen

Set A: sweaterjeans – shirt – sneakers

Set B: polovestshort – sneakers

Set C: shirtvest shortboxer – sneakers

Set D: vestshirtjeanssneakers

JongensoutfitJongensoutfitJongensoutfitJongensoutfit

sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply