GIRL Mandy NIEUWE COLLECTIE

The real DEAL

1 februari 2018
MUSTHAVE (23)

Op modegebied vind ik dit de leukste periode van het jaar. De sale hebben we gehad en we zijn toe aan iets nieuws. Het liefst heel veel nieuws! Mijn collega bloggers en ik spotten elke dag wel weer een nieuwe musthave uit de voorjaars- en zomercollectie en dat delen we graag met elkaar in onze gezellige groepsapp. Soms komen de smaken overeen en vaak ook niet. Zo heeft ieder zijn eigen voorkeur en houden we de blog fris en afwisselend.

Een van de merken waar wij met velen ontzettend naar uitkijken is DEAL-75. Een merk dat nog niet eens zo heel lang bestaat, maar steeds de voorgaande collectie weet te overtreffen. Wij worden hier heel blij van! Het leuke aan DEAL-75 is dat de jurkjes van de meiden doorlopen in volwassen damesmaten, zodat moeder en dochter kunnen twinnen. Wat is nu leuker dan samen met je mini-me fashionable voor de dag te komen? De maatvoering begint bij 122/128 t/m 170/176 en de damescollectie is in maat 36 t/m 44 verkrijgbaar. Ook de boys worden niet vergeten. De shirts van dit gave merk -die jouw stoere jongen komende zomer vast gaat dragen- zijn kleurig, stoer en tijdloos.

Wij mogen vandaag alvast een paar pareltjes uit de nieuwste collectie van DEAL-75 laten zien. Voor degenen die meteen willen gaan shoppen; nog even geduld, want deze collectie wordt namelijk half februari in de winkels en online verwacht. Een tip: Houd de facebookpagina van DEAL-75 in de gaten, hier verschijnen regelmatig toffe foto’s en meer sneaks van de nieuwe collectie.

DEAL-75

DEAL-75DEAL-75


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply