GIRL Mandy MUSTHAVE TEENS

Dé sparkly party dress van Indian Blue Jeans

19 oktober 2017
IBJ

In deze review van vandaag laten we je twee trends in één zien. De midi dress en de streepjes. Hoewel gestreepte tops, shirts en jurkjes momenteel hotter dan hot zijn kunnen we dit waarschijnlijk beter een klassieker noemen, want streepjes zijn never out of style.

Indian blue jeans heeft echt een supertoffe collectie deze winter. Naast de perfecte jeans, waar Indian Blue Jeans om bekend staat, hebben ze nog veel meer moois. De sweaters bijvoorbeeld, zijn dit seizoen voorzien van pakkende teksten, een mooie glans of hippe fluwelen details. Uiteraard zien we ook weer een aantal gave jurkjes, kijk maar eens naar deze blog van een aantal weken geleden. De jurk die we je vandaag laten zien is ook weer zo’n topper!

Senna was op slag verliefd op dit prachtexemplaar. Zeg nou zelf; ieder meisje houdt van a touch of sparkle! En vooral met de komende feestdagen in het vooruitzicht is dit toch de ultieme party jurk? De jurk is van een zachte gebreide stof, heeft een ronde hals en donkerblauwe, witte, grijze en gouden streepjes. De gouden strepen zijn voorzien van subtiele glitters. De pasvorm is mooi aansluitend en de lengte is tot net over de knie. Door de stretch in de stof zit het fijn en kan ze zich goed bewegen. Het zou jammer zijn om deze jurk alleen als party dress te dragen, daar is hij veel te mooi voor! Draag hem gerust op een doordeweekse dag met stoere enkelboots eronder of een sneaker, zodat je elk moment kan shinen!

Facts & Tips

  • Senna is 1.55 m. en draagt de jurk in maat 152. De jurk valt mooi aansluitend en net onder de knie. Precies op maat dus.
  • De zwarte lakboots zijn van NIK & NIK.
  • Draag op koude dagen een fantasy panty onder de jurk of een dunne maillot.

Shopinfo

De jurk shop nu in de sale bij The Kids Republic.

Mandy

Vind je het leuk om meer van mij, mijn tienerdochter Senna en zoontje Julian te zien? Volg ons dan op Instagram. Meer blogs van mij lees je hier.

IBJ

IBJIBJIBJIBJIBJIBJ

 

sponsored-post

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply