GIRL Mandy NIEUWE COLLECTIE

5 x de mooiste outfits voor meiden

29 september 2017
Girls Outfits

Het is weer even geleden, maar we vonden het weer tijd worden om een paar toffe meiden outfits van het nieuwe seizoen voor je op een rij te zetten. De outfits (geshowd door onze Shopaholiek meisjes) zijn onlangs verschenen in een blog en wij zijn zo benieuwd welke jij nou het mooist vindt!

Zoveel mensen zoveel meningen en gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Wat dat betreft zijn de Shopaholiek bloggers allemaal heel verschillend en lopen de smaken best wel eens uiteen. En soms hebben we ook wel overeenkomsten en schaffen we zonder dat we het weten dezelfde kleding aan voor onze kids. Vaak zijn wij zo blij als een kind met onze nieuwe aankoop en er verschijnt dan ook regelmatig iets moois op de bloggers app. Je begrijpt, mijn telefoon staat eigenlijk nooit stil!

Kijk je mee naar onze meiden en laat je ons weten welke look je het leukst vind voor jouw kleine fashionista?

Bobbie

Bobbie is de oudere zus van Zonne en Nova. Ze draagt hier een opvallende zwarte dungeree met gouden stippen van het Deense merk Soft Gallery, gecombineerd met een zachtroze blouse met ruches. Dit geeft haar stoere outfit een schattige twist. Voor meer informatie over deze outfit klik je hier.

Aukje

Aukje is de stoere en sportieve dochter van Hanneke. Dit setje van Billy & Lilly is haar op het lijf geschreven door de combi van army green en fuchsiaroze. Deze kleurencombi laten haar prachtige blauwe kijkers nog mooier uitkomen. Benieuw naar deze blog? Je leest hem hier nog eens na.

Bente

Niet alleen wij vonden dit jurkje van Waaaw te gek, maar jullie ook! Dit blog werd zo ontzettend goed gelezen en het jurkje is mega populair! Bente was er zelf ook heel blij mee en ze poseert als een volleerd model. Hier vind je meer informatie over de jurk in armystijl.

Nova

Wat een cutie is kleine Nova toch! Ze rockt deze outfit door de schattige zwarte tutu en het truitje met ruches te mixen met stoere kousen en sneakers. Wat het nog leuker maakt: De outfit shop je voor een budgetprijsje, zie deze blog.

Linde

Het nieuwe merk LOOXS Revolution past ontzettend goed bij hippe Linde. De midirok en het sweatvestje in een mooie rode kleur waren twee van de key items van de eerste levering. Meer foto’s van deze outfit en shopinfo vind je hier.

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply