KIDS FASHION Mandy

Tommy versus Calvin

10 augustus 2017
TH vs CK

De come-back van twee oude bekenden

Vorig jaar zagen we het al met o.a. de komst van de bekende Adidas Superstars en de Levi’s T-shirts en jeans. De oude merken zijn bezig aan een revival. En nu zijn Tommy Hilfiger en Calvin Klein aan de beurt. Nou zijn zij nooit helemaal uit het straatbeeld verdwenen, maar dat ze bezig zijn hun gevestigde naam te heroveren, dat mag duidelijk zijn. Hoe kan het eigenlijk dat een bekend merk dan weer zo’n opleving krijgt? Is er één of andere bekende it-girl opgestaan die een geweldige instagramfoto heeft gepost in een Tommy outfit? Of misschien door Justin Bieber, die al een tijdlang het gezicht is van CK.

Wat het ook moge zijn, net als voor mezelf in de jaren negentig, ben ik weer ‘om’. Maar nu voor mijn kinderen natuurlijk. De eerste bestelling met Calvin Klein boxershorts voor mijn zoontje is onderweg en ook mijn dochter wilde graag het basic CK t-shirt, want ‘het matcht overal zo goed bij’. Vind je voor de kids van dit merk voornamelijk nog ondergoed, nacht- en badkleding en loungewear, dat zal waarschijnlijk snel veranderen. De Tommy collectie voor kinderen is wel een stuk uitgebreider. De kleuren rood, wit en donkerblauw, die zo kenmerkend zijn voor Tommy Hilfiger zijn nooit out of style.

Shoppen

LeggingWinterjasTopsSweaterBoxersRompertjePyjama

Mandy

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Instagram en hier lees je mijn blogs nog eens na.


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply