BUDGET GIRL LOVETHELOOK Mandy

In love met de volant rok

26 april 2017
Wild Ones

Deze zomer kunnen we niet om de ruches en volants heen! Je kan geen winkel voorbij gaan of we spotten blousjes, shirts en zelfs sweaters met volants. En het geeft je kleding ook net dat beetje extra. Die mooie zoete girly touch. Ik kan me nog herinneren dat ik als jong meisje een blouse had met ruches en die vond ik toen al helemaal geweldig. Die bewaarde ik dan ook voor bijzondere dagen en ik raakte er niet op uitgekeken.

Dit rokje is ook weer zo’n mooie musthave voor de zomer. Het materiaal is een lichte sweatstof en ze zijn verkrijgbaar in de basic kleuren lichtgrijs en donkerblauw. Daardoor matcht het juist zo makkelijk met andere items. Het rokje loopt iets uit in een A-lijn en is voorzien van een volant aan de onderkant en een volant die er diagonaal overheen valt. Als extra accent is er een button met een hartje aan toegevoegd.

Senna draagt het lichtgrijze rokje in combinatie met een donkerblauw gestippeld t-shirt van Cars. De stipjes en de leuke tekst aan de voorkant maakt het geheel wat sportiever. Op het donkerblauwe rokje draagt ze een vrolijk zomers shirt met Hawaii print.

Facts:

  • Het rokje is verkrijgbaar voor een budgetprijsje
  • Dit artikel valt iets ruimer; Senna draagt het in maat 140 bij een lengte van 1.51 m
  • De kwaliteit is goed en het rokje zit comfortabel, kortom een goede prijs-kwaliteitverhouding

Shoppen:

Rokjeshirt met stipjes Hawaii shirt

Wil je meer blogs van Mandy lezen? Klik dan hier. Je volgt Mandy hier op Instagram.

De foto’s zijn gemaakt ten behoeve van de webshop van Wildstore.

 

Wild OnesWild OnesWild Ones Wild OnesWild Ones


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply